Βαθμολογία

Θα πάνε οι Άγριες Μέλισσες και δεύτερη σεζόν;

«Δίνουμε όλοι μας τον καλύτερό μας εαυτό, δουλεύοντας πολύ σκληρά για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που βλέπετε». Στη Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Στάνκογλου, που φέτος τον απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες, στο ρόλο του Θωμά Κυπραίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το λόγο που είπε το “ναι”, ενώ αποκάλυψε πως έχουν γίνει κάποιες κουβέντες για την επόμενη σεζόν, αλλά εξήγησε πως μέχρι εκεί ξέρει.

Μυρίστηκες την τόση επιτυχία τους;

Υπήρχαν όλα τα εχέγγυα για μια μεγάλη επιτυχία. Ένα πολύ γερό σενάριο, εξαίρετοι συντελεστές και μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών, από το θέατρο προερχόμενη. Με το που διάβασα τα πρώτα σενάρια, κατάλαβα πως κάτι ζηλευτό ετοιμάζεται και είπα αμέσως το “ναι”. Το στοίχημα δεν είναι εύκολο, όπως καταλαβαίνεις. Γίνεται μια σειρά τεσσάρων επεισοδίων την εβδομάδα με κινηματογραφικά, υψηλά στάνταρντ. Δίνουμε όλοι μας τον καλύτερό μας εαυτό, δουλεύοντας πολύ σκληρά για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που βλέπετε.

Ισχύει η πληροφορία πώς οι Άγριες Μέλισσες θα πάρουν “πράσινο φως” για του χρόνου;

Είναι κάτι που δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό, γιατί δεν το ξέρω. Υπάρχουν κάποιες κουβέντες, απ’ ότι έχω μάθει, αλλά μέχρι εκεί.

Πηγή: zappit.gr