Βαθμολογία

«Λευκή» ισοπαλία στο Κιλελέρ (PICS)

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν το Κιλελέρ και η Δόξα Αργυροπουλίου (0-0), αφού το παιχνίδι δεν ανέδειξε νικητή την Κυριακή (8/12).

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές ευκαιρίες εκ των οποίων η μία στο 36’ ήταν σίγουρο γκολ, όμως πολύ μεγάλη επέμβαση ήταν του Μπαχτσιβάνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδωσαν το κάτι παραπάνω αφού ισορρόπησαν το παιχνίδι, προσπάθησαν περισσότερο, όμως το Κιλελέρ θα μπορούσε στο 87’ να πάρει τη νίκη αλλά ο Μπαχτσιβάνος «κατέβασε ρολά».

Παρότι νεανική ομάδα το Αργυροπούλι, είχαν πολλά τρεξίματα και οι ποδοσφαιριστές κοίταξαν με αξιώσεις το παιχνίδι, έτσι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Από την άλλη το Κιλελέρ διαθέτει έμπειρους παίκτες και αγωνιστικά θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη.

Στο 5’ τη σέντρα έβγαλε ο Παπαχρήστος, το σουτ ο Τζέκας η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Το επόμενο λεπτό ο Σακοράφας Χ. ξέφυγε από την άμυνα, έκανε το σουτ έδιωξαν με τα πόδια οι αμυντικοί.

Στο 20’ ωραία σέντρα του Λένα στην «καρδιά» της άμυνας, το σουτ έκανε ο Χατζής Κ. η μπάλα πέρασε από αριστερό κάθετο δοκάρι του Αργυροπουλίου. Στο 36’ καλό σουτ του Χατζή Γ. μεγάλη απόκρουση του Μπαχτσιβάνου με τα ακροδάχτυλα στην κλειστή γωνία.

Στο 65’ καλό σουτ του Παπαχρήστου από κοντά, μπλόκαρε με δεύτερο προσπάθεια ο κίπερ του Αργυροπουλίου. Στο 87’ τη σέντρα έβγαλε ο Τζέκας για τον Μητροδήμο, αυτός το σουτ, μεγάλη επέμβαση και πάλι ο κίπερ των φιλοξενουμένων. Στο 90’ το Αργυροπούλι έμεινε με παίκτη λιγότερο αφού ο Νταμπαλέτσιος δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη.

Α.Ε. Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Καρακυρίτσης, Κουτσιαρής (46′ Βαλατσός), Μουρατάϊ, Χατζής Γ., Παλάσκας, Γουρνάρης, Τσέλα, Παπαχρήστος, Χατζής Κ., Λένας (75′ Μητροδήμος), Τζέκα.

Δόξα Αργυροπουλίου (Κώστας Τσιάγκος – Σπύρος Μπέλτσιος): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Σακοράφας Βαλ., Σακοράφας Βασ., Νικολακούλης, Φουρτούνας, Νταμπαλέτσιος, Καρακίτσιος (78′ Μάττος), Βογιατζής (88′ Λεσάι), Πλιάτσικας (80′ Πέρκας), Τσιάγκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Γρηγοριάδης, Πάλλας.