Βαθμολογία

Νίκες για ΠΟΕ, Φαλανιακό, Δωτιέα και Αχιλλέα

Δείτε ρεπορτάζ από τους αγώνες της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX (8/12)

Π.Ο.ΕλασσσόναςΠ.Α.Ο.Λ.Αβέρωφ 2-0

Μία ακόμη νίκη για το ΠΟΕ που πέρασε το εμπόδιο του Αβέρωφ με σκορ 2-0. Στο 28 ο Νίκος Μπαρλαγιάννης ευτύχησε να βάλει μπροστά τον ΠΟΕ στο σκορ με κεφαλιά, ενώ τέσσερα λεπτά ο Ηλίας Λαζαρίδης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων με απευθείας εκτέλεση φάουλ (2-0).

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης (80′ Μουστάκας), Λαγός, Περτζιόνι, Χάμος, Αθανασούλης, Καραγκούνης, Παναγιώτου (50′ Ζηρδέλης), Μπαρλαγιάννης (73′ Γκαντούνας), Λαζαρίδης (85′ Πετάνι).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Παπαδημητρίου, Μίλλερ, Μήτσιος, Μούτσα (84′ Σεμιλιέτωφ), Λιλολάρι, Αλατάς, Παρλάντζας, Μπαστούνης, Ντέκας (72′ Στεργίου), Χάνι (55′ Γραμμένος), Μπαρούτας (78′ Ταστεμερίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπράμης, Νίκζας, Νάκας.

ΑΟ Μαυροβουνίου – Φαλανιακός 2-6

Με το εμφατικό σκορ 2–6 ο Φαλανιακός επικράτησε του Μαυροβουνίου και συνεχίζει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΟΕ. Στο 1’ ο Γιώργος Πανταζής άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από τη περιοχή. Στο 33’ ο Βασίλης Λυγούρα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (0-2)

Στο 42′ ο Κώστας Μπάγκας μείωσε για το Μαυροβούνι με κεφαλιά, όμως ο Παναγιώτης Φουσίκας σκόραρε και πάλι για το 1–3. Στο 56’ το Μαυροβούνι κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Βασίλη Λυγούρα και ο Σάββας Χατζηλιάδης ήταν εύστοχος για το 2–3, ενώ στο 61′ ο Γιώργος Πανταζής σκόραρε και έκανε το 2–4.

Στο 58’ ο Φαλανιακός κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χρήστου Μαντζαφούλη στον Κώστα Τσιάκο και ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Δημήτρη Μαγαζιώτη να αντιδρά σωστά από τα έντεκα βήματα. Στο 79’ ο Κώστας Τσιάκος πέτυχε το 2-5. Στο 87’ ο Σπύρος Ιωαννίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-6.

Μαυροβούνι (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ. (63′ Σπανός), Σάπιος, Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Μπατζέλας Β. (55′ Ακριβόπουλος), Μπατζέλας Ν., Βούκουτος (85′ Προβίδας), Χατζηλιάδης, Γαρουφαλιάς (81′ Νότας).

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς (60′ Πανταζής Ηλ.), Μαχαίρας, Σούλι (75′ λ.τ. Ιωαννίδης), Φλώρος, Λυγούρας Β., Πανταζής Γ., Μπλέντι, Λεσάι (70′ Ντανίκας), Τσιάκος, Φουσίκας (50′ Λυγούρας Χρ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Μίχος, Σκυβαλίδας.

Δαμασιακός – Αμπελωνιακός 2-2

Μεγάλο ματς έγινε στο Μεσοχώρι. Δύο φορές προηγήθηκε ο Αμπελωνιακός και δύο φορές ο Δαμασιακός έφερε το ματς στα ίσια (2-2). Ο Βαγγέλης Χατζούλης πέτυχε το 0–1 στο 10’ για τον Αμπελωνιακό. Στο 28’ ο Δαμασιακός έφερε το ματς στα ίσια, με σκόρερ τον Δημήτρη Μουσιάρη (1-1).

Στο 58’ ο Βαγγέλης Χατζούλης έκανε το 1–2, ενώ στο 69’ ο Θοδωρής Τσιάλτας σκόραρε για το τελικό 2-2. Ο Αμπελωνιακός τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φετάου στο 86’.

Δαμασιακός (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μιγδάνης, Γεωργατζιάς, Πούτας, Ιωαννίδης, Καρακάνος (89′ Βίδρας), Δούκας (57′ Μπακαΐμης), Λέτσιος (71′ Ραπτοτάσιος), Μουσιάρης, Λούτσος, Τσιάλτας, Γελαλής.

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Δανιλούλης): Βραζιτίκος, Γκιόνα, Πάνου, Αλεξόπουλος Σ., Δαλακώνης, Αλεξόπουλος Αχ., Μεσημέρης (76′ Φετάου), Χατζούλης, Κουδέρης (75′ Κατσής), Αλεξανδρής (90′ Κυρίτσης), Βούκιας (90′ Βαρσάμης).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Αναστασίου, Παραφέστας.

Δωτιέας Αγιάς – Τύρναβος 2005 2-1

Μεγάλο ματς στην Αγιά! Με γκολ του Γιώργου Τσατσαλίδη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Δωτιέας Αγιάς κέρδισε με σκορ 2–1 τον Τύρναβο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Θωμάς Τσιρογιάννης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έβαλε μπροστά τον Δωτιέα Αγιάς (1-0).

Στο 54’ ο Στέφανος Πρισακάρου έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γιώργος Τσατσαλίδης έδωσε το νικητήριο γκολ (2-1).

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Βαΐτσης): Μπρέλλας, Κορλός, Γούτος Ευάγγ., Ντελής (88′ Γιαννουλέας), Γούτος Ν., Ντακούλας, Παπαγιαννούλης (54′ Τσατσαλίδης), Γιώργης (73′ Μπαρούτζας), Μαλάκος, Τσιρογιάννης, Φουκαλάς (59′ Σβερκούλης).

Τύρναβος (Γιώργος Παπαντωνίου): Φαρμάκας, Παπαδόπουλος, Αυλογιάρης, Γανός, Κατσαρός, Βερύκοκος, Πρισακάρου, Βλιώρας, Πέτρου (81′ Σούτι), Μήγας, Σκεμπάρι.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Άγγ., Γκόγκος, Τέγος Δ.

Σμόλικας Φαλάνης – Αετός Μακρυχωρίου 1-1

Μεγάλο ματς στη Φαλάνη που όμως δεν ανέδειξε νικητή! Σμόλικας Φαλάνης και Αετός Μακρυχωρίου απέσπασαν από έναν βαθμό στο τελικό 1-1.

Ο Αετός Μακρυχωρίου πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 11’ με τον Γιάννη Κολοβό με κοντινό πλασέ, ενώ ο Βασίλης Σκούπρας έφερε το ματς στα ίσια με δικό του γκολ στο 24′ με πλασέ (1-1).

Στο 69’ ο Βασίλης Γκατζιούρας δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Σμόλικας έπαιξε με παίκτη λιγότερο. Στο 20′ ο Ντέιβιντ Μπόντε είχε δοκάρι, ενώ από πλευράς φιλοξενουμένων, οι Βασίλης Κατσαμάγκας (45′) και Γιάννης Κολοβός (60′) είχαν δοκάρια για τον Αετό.

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Γκατζιούρας, Κολοβός, Ζαμπέτας, Καρέντζος (70′ Γκατζούλης), Μολάς, Λάλλος (80′ Χασιώτης), Σκούπρας, Τσιρογιάννης, Μπόντε (87′ Σισμάνης), Κακαζούκης.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας): Σταμέλος, Μπέτσιος (60′ Κωστόπουλος), Κουμπούρας, Σιάτρας, Φορτομάρης, Μητρούσκας (75′ Κλούρας), Ντιντής (80′ Μπενεχούτσος), Μάντζιαρης, Κολοβός, Γκαμπέτας, Κατσαμάγκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Καραμπούλας, Μάνος.

Αχιλλέας Φαρσάλων – Λάρισα 2012 4-2

Νίκη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στη Λάρισα 2012 με σκορ 4-2. Η Λάρισα 2012 έκανε το 0-1 στο 33’ με τον Δημήτρη Κίτσιο. Στο 38’ ο Παναγιώτης Κίτσιος έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 47’ ο Παύλος Υμεράι μείωσε για τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Στο 79’ ο Παπακωνσταντίνου έφερε το ματς στα ίσια, ενώ επτά λεπτά μετά ο Μάνος Πετράκης πέτυχε την ανατροπή του σκορ και το 3-2. Στο 88’ ο Ντίνος Κατσανάκης πέτυχε το τελικό 4-2.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Παρθένης Σ., Κατσανάκης, Τσούλης Α. (88′ Γκούνης), Μπερσιάνης, Πετράκης, Κομισόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Τσούλης Δ. (63′ Αναγνώστης), Καναβός (46′ Πετράκης), Παρθένης Λ., Γαγάρας (46′ Υμεράι).

Λάρισα 2012 (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Δημόπουλος, Φλώρος Αντ., Φλώρος Π., Κίτσιος Π., Φλώρος Ν., Στρατινάκης (82′ Γκουτζαμπασούλης), Τσιτσόπουλος (76′ Κίτσας), Δόνος, Κίτσιος Δ., Ιορδανίδης Δ.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Γκαρέλης, Παπαγεωργίου.