Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για τους Νέους του Απόλλωνα Λάρισας!

Με το ευρύ σκορ 6–2 η Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Πόντου για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 Νέων!

Στο 30’ Βασίλης Εστιάδης με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 32’ ο Γιώργος Καλλίας άθελα του έκανε το 2–0 με αυτογκόλ. Ο Απόλλων Πόντου μείωσε σε 2–1 στο 39’ με τον Τουρσίδη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο πολύ καλός επιθετικός του Απόλλωνα Λάρισας Στέλιος Παναγιώτου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3–1. Στο 55’ ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος σημείωσε αυτογκόλ για το 4–1. Στο 58’ ο Στέλιος Παναγιώτου και πάλι σκόραρε. Στο 70’ Μπάμπης Μουρατίδης μείωσε με πλασέ για το 5-2. Στις καθυστερήσεις ο Βαγγέλης Βλησαρούλης διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Στουρνάρας): Παπαθανασίου Ευστ., Παλαιολόγου, Μπρότσης (56′ Παπαδόπουλος), Μαχούχας, Ευθυμιάδης (63′ Τσούπρος), Κουτσούκης, Παπαθανασίου Γ., Εστιάδης (56′ Τσολάκης), Σκύφτας, Δρόσος (75′ Βλησαρούλης), Παναγιώτου (63′ Παπαλέξης).

Απόλλων Πόντου (Χρήστος Νάιντος): Μουλαράς, Ανδρεάδης, Ρούβας, Καλλίας (79′ Βλάχος), Παπαδόπουλος, Σαρακατσάνος, Δημητρίου, Τουρσίδης, Μουρατίδης, Φράγκος – Αναστασίου, Μπαταλαμάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Νάκας, Μίχος.