Βαθμολογία

Φωνάζει για τη διαιτησία ο Απόλλωνας Γαλήνης

Με αφορμή τη διαιτησία του κ. Γρηγοριάδη, η διοίκηση του Απόλλωνα Γαλήνης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας: Η ανακοίνωση:

«Λυπούμαστε πολύ κύριοι κύριοι της ΕΠΣ Λάρισας που ορίζεται διαιτητές να διευθύνουν τα ματς άνθρωποι ανίκανοι, άνθρωποι επικίνδυνοι για την σωματική ακεραιότητα των παιχτών όχι μόνο της ομάδας μας αλλά όλων των σωματείων.

Ο κ. Γρηγοριάδης απέδειξε σε ένα ακόμη ματς ότι είναι άκρως επικίνδυνος, άκρως εριστικός και ανίκανος να διευθύνει ένα ματς. Τα παιδιά αφήνουν τις δουλειές τους για να έρθουν να παίξουν ποδόσφαιρο, εμείς οι διοικούντες καθημερινά αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε τις ομάδες μας ενεργές αλλά δυστυχώς όταν υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες τα τινάζουν όλα στον αέρα.

Όσο για το πέναλτι που καταλόγισε ο άνθρωπος αυτός εις βάρος της ομάδας μας, έχουμε να αναφέρουμε μονάχα αυτό και βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Ο παίκτης του Λαρισαϊκού και προς τιμήν του ανέφερε πως δεν ήταν πέναλτι αλλά η κακή θέση και η ανικανότητα του κυρίου αυτού καταλογίστηκε.

Ως σωματείο Απόλλων Γαλήνης ζητούμε ο κύριος αυτός ποτέ ξανά να μην βρεθεί στον δρόμο μας. Καλή συνέχεια ευχόμαστε στην ομάδα του Λαρισαϊκού στο υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς».