Βαθμολογία

Ο Χριστοδούλου πήρε από το χέρι τον Παναγροτικό (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (7/12) στο γήπεδο της Νίκαιας ανάμεσα στον τοπικό Παναγροτικό και το Ελευθεραί για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα έδρα και με γκολ του έμπειρου Ηλία Χριστοδούλου στο πρώτο ημίχρονο πανηγύρισαν μία πολύ σημαντική νίκη (1-0). Το συγκρότημα του Βαγγέλη Μπρισίμη μετά από αυτή την επικράτηση είναι στην κορυφή και βλέπει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του.

Από την άλλη το Ελευθεραί του Άκη Ταυλαρίδη προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, όμως δεν τα κατάφερε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και κάποιες βασικές απουσίες που σίγουρα έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

Ο Παναγροτικός πάλεψε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και κατάφερε στο τέλος να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο σε ένα πραγματικό ντέρμπι. Τα «λιοντάρια» δεν βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα και δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι που διεξήχθη σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Στο 20’ ο Χριστοδούλου με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0) ύστερα από σέντρα ακριβείας. Έξι λεπτά μετά ο Τσούρρα έκανε το μακρινό σουτ που κατέληξε στα χέρια του Φιλοκώστα.

Στο 32’ πάλι ο Χριστοδούλου από αριστερά έκανε ένα ωραίο συρτό σουτ, ανάγκασε τον Φιλοκώστα να διώξει σε κόρνερ. Στο 53’ ο μόνιμος εκφραστής του Παναγροτικού, ο Χριστοδούλου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία. Δέκα λεπτά μετά σουτ του Χριστοδούλου για τους γηπεδούχους ανάγκασε τον Φιλοκώστα να διώξει τον κίνδυνο.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κωνσταντίνου, Πανδρεμένος, Ψαρούλης Α. (90’ Ψαρούλης Δ.) Αετόπουλος, Σώκος, Παπακώστας, Ανδρεόπουλος (65’ Χουσενάϊ), Τσούρρα (81’ Αλατάς), Γκουντίκας, Χριστοδούλου (84’ Καραφέριας), Φάσσας.

Ελευθεραί (Άκης Ταυλαρίδης): Φιλοκώστας, Ανυφαντής, Μιχαλόπουλος (88’ Παυλίδης), Ζησόπουλος, Στεργίου, Μακρίδης (82’ Γουσόπουλος), Ζιάρρας, Τσεκούρας, Μπλάντας (72’ Βατμανίδης), Δημητρέλης, Κυριάκης (89’ Μασρί).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Σκυβαλίδας, Μπλιώνας.