Βαθμολογία

Γκέκας: «Μία ομάδα-οικογένεια στον Απόλλωνα Λάρισας»

«Άνοιξε» τα χαρτιά του στο LigaNews και τον Παύλο Κερασιώτη ο γκολκίπερ του Απόλλωνα Λάρισας, Νέστορας Γκέκας. Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο Πρωτάθλημα της Super League 2, ο Νέστορας Γκέκας μιλάει στο Liga News για τον Απόλλων Λάρισας, τους φετινούς στόχους της ομάδας, το οικογενειακό κλίμα, η δουλειά που γίνεται στους τερματοφύλακες αλλά και τη βοήθεια της διοίκησης στα θέματα που προκύπτουν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πως βλέπεις την φετινή πορεία του Απόλλωνα Λάρισας φέτος και αν πιστεύεις ότι μπορούσατε να είστε ακόμη πιο ψηλά στην κορυφή;

«Από την περσινή χρονιά η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία  καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Δυστυχώς δε σταθήκαμε τυχεροί να περάσουμε στα μπαράζ. Όσο αναφορά τη φετινή χρονιά είμαστε μια ομάδα που κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλει να δίνει σημασία στο καλό ποδόσφαιρο. Μέσα από την δουλειά έρχεται και η κορυφή».

Υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, δηλαδή είστε μια «παρέα» με τους υπόλοιπους παίκτες;

«Ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες που εμείς οι παλιοί τους βάλαμε κατευθείαν στο κλίμα της ομάδας. Πλέον, είμαστε μια οικογένεια και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Το να λειτουργείς σαν μια οικογένεια είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία της ομάδας».

Πόσο κοντά είναι η διοίκηση στα όποια προβλήματα που τυχόν προκύψουν;

«Σαφώς σε μια ομάδα μπορεί να προκύψουν διάφορα ζητήματα αλλά οι άνθρωποι που διοικούν την ομάδα είναι καθημερινά κοντά μας σε οτιδήποτε χρειαστούμε».

Είσαι ευχαριστημένος από την δουλεία που γίνεται σε εσάς τους τερματοφύλακες στην ομάδα και που πιστεύεις ότι έγκειται η επιτυχία μιας ομάδας σαν τον Απόλλωνα που πλέον καθιερώνεται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μάλιστα σε υψηλή κλίμακα;

Στο δικό μας τομέα επικρατεί μια άριστη σχέση μεταξύ όλων των τερματοφυλάκων. Για αυτό ευθύνεται ..ο κ. Γιάννης Καραμπίνης που είναι ένας αξιόλογος προπονητής, γνώστης του είδους και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Μαζί του μαθαίνουμε σημαντικά πράγματα με ότι έχει να κάνει με την θέση του τερματοφύλακα και όχι μόνο. Σε κάθε προπόνηση ανεβάζουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά!. Η επιτυχία σε μια ομάδα έρχεται όταν όλοι οι παράγοντες, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο έχουν ως στόχο την βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς. Συνεπώς μέσα από αυτό έρχονται και οι προσωπικές επιτυχίες. Ο Απόλλων έχει μια ανοδική πορεία, κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο σε μια ομάδα και εύχομαι να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια»

Ποιος είναι ο φετινός στόχος της ομάδας που οριοθετήθηκε;

«Στόχος της ομάδας μας όπως ανέφερα παραπάνω είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να τερματίσουμε στην 6αδα και να οδηγηθούμε στα πλέι-οφ. Εμείς ως ποδοσφαιριστές θα κάνουμε ότι περνάει από το «χέρι» μας για να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και γιατί όχι στην Super League 1!».