Βαθμολογία

Ανακοίνωση Ερασιτεχνικής ΑΕΛ σχετικά με την ΠΑΕ ΑΕΛ

Με αποστροφή, αλλά όχι δυστυχώς και με έκπληξη, διαβάσαμε χθες την προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου της ομάδας μας, στην οποία χωρίς αιδώ επιχείρησε να στοχοποιήσει αθλητές των Ακαδημιών του Σωματείου μας.

Με εκφράσεις όπως "σε κακή κατάσταση όλοι τους από τη χρήση ναρκωτικών" και "ιδιαίτερα επικίνδυνο παιδί και χρειάζεται ανάγκη ιδιαίτερης επιμέλειας και προστασίας." ο κ.Κούγιας για άλλη μια φορά έριξε λάσπη. Αυτή τη φορά μάλιστα εναντίον ανήλικων αθλητών της Ακαδημίας μας, στιγματίζοντας όποιου το επώνυμο αρχίζει από "Ρ" και αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής. Το θράσος του συνεχίστηκε, ανακοινώνοντας πως ο Πρόεδρος της ΠΑΕ θα ζητήσει τα στοιχεία των γονέων ανήλικων αθλητών.

Για το λόγο αυτό, σήμερα Πέμπτη επισκεφθήκαμε στην Εισαγγελία Λάρισας την αρμόδια Εισαγγελέα και την ενημερώσαμε αναλυτικά για την πρωτοφανή ενέργεια να χαρακτηρίζονται δημόσια "ναρκομανείς" και "αλήτες" ανήλικοι και δη αθλητές της ΑΕΛ. Τη Δευτέρα μάλιστα θα κατατεθεί και μηνυτήρια αναφορά.

Δεν γνωρίζουμε και δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε ποιοι ήταν όσοι διαπληκτίστηκαν με τον κ.Κούγια χθες στις εξέδρες του γηπέδου. Άλλωστε έχει γίνει συχνότατο φαινόμενο και δεν έχουμε διάθεση να καλύπτουμε καθημερινά το αστυνομικό ρεπορτάζ. Αυτό είναι δουλειά των αρχών και εκεί απευθύνεται όποιος θεωρεί πως αδικείται.

Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι πως οι Αθλητές της ΑΕΛ, ανήλικοι και ενήλικες, είναι πρότυπα αθλητών που τιμούν τα χρώματα της ομάδας μας. Έχουμε ευθύνη απέναντι στις οικογένειές τους και στο φίλαθλο κοινό να προστατεύουμε τη φήμη και την υπόληψη και των Αθλητών και των Ακαδημιών μας. Η συκοφάντηση και η κατά συρροή λασπολογία για δημιουργία εντυπώσεων ΔΕΝ μπορεί, ΔΕΝ πρέπει και ΔΕΝ θα μείνει ατιμώρητη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη δεν είναι βασίλειο κανενός, αλλά υπηρέτης των πολιτών.