Βαθμολογία

Ανέλαβε την ΑΕ Καρίτσας ο Ζιώγας!

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της, με τον πρώην προπονητή του Διαγόρα Στεφανοβικείου! Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα. Ο έμπειρος Λαρισαίος τεχνικός επιστρέφει, μετά από 2 χρόνια, στον πάγκο της ομάδας μας, με μοναδικό σκοπό να συνεχίσει και να επιτύχει τους στόχους Πρωταθλητισμού, που έχει θέσει η ομάδα μας.

Στην πρώτη του θητεία στην Α.Ε. Καρίτσας, η συμβολή του ήταν καθοριστική, καθώς η ομάδα μας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, κατέκτησε το Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Ο Μιχάλης Ζιώγας έχει συνεργαστεί, στο παρελθόν, με πολλές ομάδες (Λάρισα, Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου και Απόλλωνα Λάρισας), ενώ μέχρι πρότινος, ήταν προπονητής στο Διαγόρα Στεφανοβικείου, πετυχαίνοντας την άνοδο της ομάδας στη Γ Εθνική κατηγορία, την περασμένη αγωνιστική χρονιά. Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει το Μιχάλη στη μεγάλη οικογένειά της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.