Βαθμολογία

Βέρτζος: «Το ποδόσφαιρο είναι επιβίωση για μένα…»

«Η πρόκριση έχει μεγαλύτερη αξία γιατί σήμερα αγωνίστηκαν παιδιά που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους» τόνισε ο χρυσός σκόρερ των Τρικάλων στο Παγκρήτιο.

Ο χρυσός σκόρερ του ΑΟΤ στο Παγκρήτιο, Άγγελος Βέρτζος στο τέλος του αγώνα τόνισε: «Η πρόκριση έχει μεγαλύτερη αξία γιατί σήμερα αγωνίστηκαν παιδιά που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν περισσότερα πράγματα όσον αφορά την προσωπική τους καριέρα και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά».

Για το επόμενο παιχνίδι κυπέλλου είπε: «Περιμένουμε μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ στο γήπεδο μας και θέλουμε να γίνει ένας αγώνας γιορτή. Ο στόχος μας βέβαια είναι το πρωτάθλημα αλλά από την άλλη ανεβαίνει η ψυχολογία μας με τις επιτυχίες στο κύπελλο και την τεράστια πρόκριση που πετύχαμε σήμερα».

Για το ακμαίο ηθικό του στα 36 του χρόνια τόνισε: «Είναι η δουλειά μου. Το ποδόσφαιρο για μένα είναι επιβίωση, δίνω τα πάντα, δουλεύω και όσο έρχεται το τέλος, που για μένα δεν υπάρχει ακόμη τέλος, θέλω να το ευχαριστιέμαι περισσότερο». Τέλος έδωσε το σύνθημα για το επόμενο παιχνίδι: «Να συνεχίσουμε αυτή την τεράστια προσπάθεια μέσα στην Καλαμάτα».

Πηγή: Goaltrikala