Βαθμολογία

«Καθάρισε» από ημίχρονο την Κέρκυρα ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε άνετα με 2-0 της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική της SL2. Ξανά στην κορυφή η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου και στο +2 από τον ΠΑΣ. Παρέμεινε με αρνητικό πρόσιμο στην βαθμολογία η ομάδα του νησιού.

Από το πρώτο λεπτό η Ελαφρά Ταξιαρχία είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Κέρδισε πέναλτι στο 14' σε χέρι του Ζερβόπουλου, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπεντινέλι και έκανε το 0-1.

Οι κυανόλευκοι αφού έδιωξαν από πάνω τους το άγχος, έπαιξαν πιο ελεύθερα και ανοικτά. Προσπάθησαν να πετύχουν και άλλα γκολ. Ο Μαρκόφσκι στο 17' μπερδεύτηκε και δεν απείλησε.

Πλασέ του Βιλτή στο 24', μπλοκάρε ο γκολκίπερ της Κέρκυρας. Τελικά το 0-2 ήρθε πριν την ανάπαυλα. Ωραία κίνηση του Μπεντινέλι, έβγαλε στον Καραγκούνη ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-2.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να ψάχνει ακόμα ένα γκολ, το τρίτο. Δοκάρι είχε στο 53' ο Βάρκας με κεφαλιά μέσα από την περιοχή της Κέρκυρας.

Σουτ του Παυλίδη, το έβγαλε ο Βουτσέλας. Ο Βάρκας στο 66' απείλησε ξανά αλλά δεν βρήκε εστία. Δύο λεπτά μετά ο Καραγκούνης πήγε να τα κάνει όλα μόνος του, πέρασε δύο αντιπάλους, σούταρε αλλά για χιλιοστά δεν βρήκε εστία!

Τελευταία ευκαιρία στο ματς στο 85' με τον Παυλίδη να σουτάρει από πλάγια θέση αλλά ο Βουτσελάς μπλόκαρε αφού η μπάλα κόντραρε κάπου και έφτασε αδύναμα στην αγκαλιά του.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπολάνο): Βουτσελάς, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Ζερβόπουλος, Κρητικός, Γεωργακόπουλος Κ., Πιαστόπουλος, Μίσκου (55′ Βουκελάτος), Βασιλούδης (64′ Παυλής), Νγκαν (73′ Αμαραντίδης), Γεωργακόπουλος Π.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Βάρκας, Βιτλής (80′ Ρώσση), Ζησόπουλος, Βαφέας, Λαγός, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (80′ Πατράλης), Παυλίδης, Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (65′ Βουό).

Πηγή: liganews.gr