Βαθμολογία

Ήταν καλύτερος ο Κίσσαβος και πήρε τη νίκη (PICS)

Ο Κίσσαβος Συκουρίου κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη στο γήπεδο Πουρναρίου κερδίζοντας με ανατροπή την Πελασγιώτιδα με σκορ 2-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι είχε δύναμη και πάθος και από τις δύο ομάδες, στο 10’ προηγήθηκε η Πέλα με πέναλτι, μετά το 30’ ο Κίσσαβος πίεσε πολύ και έχασε ευκαιρία στο 44’ να ισοφαρίσει. Στην επανάληψη στο 58’ έγινε το 1-1 και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες τους, ήταν καλύτεροι και έφτασαν στη νίκη στο 82’.

Στο 4’ καλό σουτ του Κουτσικούλη η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 7’ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Ζαϊρέ απέκρουσε ασταθώς ο Μαστοροδήμος, στην επαναφορά ο Βαρσάμης από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ωραία κούρσα για τον Κουτσικούλη που έδωσε στον Τσαντούλη, αυτός έκανε το σουτ έδιωξε με τα πόδια ο Πατούνας. Το πέναλτι στο 10’ κέρδισε ο Γελαλής, εκτέλεσε ο Τσαντούλης για το 0-1. Στο 18’ το σουτ του Κάτσα έδιωξε ο Μαστοροδήμος. Στο 38’ καλό σουτ του Βελλή έδιωξε αμυντικός τον κίνδυνο.

Στο 44’ το σουτ του Ζιώγα σε κενή εστία, στο πρώτο δοκάρι έσωσε ο Γελαλής. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ζυγογιάννης πέρασε την άμυνα και έχασε την ευκαιρία να σκοράρει.

Στο 58’ ο Βελλής έβγαλε τη σέντρα για τον Γκανάτσιο, αυτός το σουτ που πήγε πλάγια, στην επαναφορά ο Κορδέλας με σουτ έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Στο 65’ καλό σουτ του Βελλή, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαστοροδήμου.

Στο 77’ ο Κορδέλας έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ και στο 82’ ο Ζιώγας έβγαλε τη σέντρα το πρώτο σουτ έκανε ο Κάτσας και στην επαναφορά ο Ριζούλης έδωσε στον Κορδέλα που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ολική ανατροπή και το 2-1.

Κίσσαβος Συκουρίου (Γιάννης Μιχαλές): Πατούνας, Βαρσάμης, Ζαϊρές, Γκανάτσιος, Γκρέτσης, Μακρής (85’ Πότσης), Κορδέλας Ν., Ριζούλης (91’ Ράπτης), Ζιώγας, Κάτσας, Βελλής (68’ Τόπης).

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Νυχτερίδας, Μαριγκούδης, Γελαλής, Νεστορίδης, Λαζαρίδης (91’ Γκόγκος Π.), Κουτσικούλης (66’ Ντογκάνη), Χατζής, Ζυγογιάννης, Τσαντούλης, Ιορδανίδης (48’ Τσιγγάνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Αρχοντής, Κοσμάνος.