Βαθμολογία

Μπράβο στα παιδιά!

Έδειξαν το παράδειγμα τρεις νεαροί μαθητές που παράλληλα είναι και ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας των Αμπελοκήπων του αρχηγού της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλης Μόρας.

Οι  μαθητές ήταν  του 20ού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, στη συνοικία Αμπελοκήπων, οι οποίοι, πηγαίνοντας το πρωί στο σχολείο, βρήκαν πεσμένα στον δρόμο χρήματα (280 ευρώ) και χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξαν να τα παραδώσουν στη Διεύθυνση του σχολείου τους.

Αμέσως τα παρέδωσαν στη Διεύθυνση που ανέλαβε να ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές. Στην πρωινή προσευχή η διευθύντρια του σχολείου κ. Σοφία Κυριζοπούλου και οι δάσκαλοι συνεχάρησαν δημόσια τα παιδιά και οι συμμαθητές τους τούς χειροκρότησαν.

Το μεσημέρι λίγο πριν το σχόλασμα εμφανίστηκε στο σχολείο ο κάτοχος των χρημάτων που τα έψαχνε για ώρες. Εκεί ενημερώθηκε ότι τα χρήματά του τα είχαν βρει μαθητές του σχολείου.

Η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας δήλωσε συγκινημένη από τη χειρονομία των μαθητών και συγχαίρει τα παιδιά για το ήθος και την εντιμότητά τους, το σχολείο και τις οικογένειές τους.