Βαθμολογία

Η Μάνδρα πάλεψε για τη νίκη και κοίταξε στα μάτια τους Χαλκιάδες

Την ευκαιρία να αναρριχηθεί και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα έχασε το Σάββατο (30/11) η ομάδα της Μάνδρας που ήρθε ισόπαλη με τους Χαλκιάδες (1-1) σε ένα ματς που διεξήχθη στο γήπεδο Αμυγδαλέας για την Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι πήραν παρόλα αυτά έναν σημαντικό βαθμό που θα τους βοηθήσει για τη συνέχεια, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν την κατοχή, σκόραραν στο φινάλε αλλά στην επανάληψη η Μάνδρα μπήκε πολύ αποφασιστικά και έχασε τρεις τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Στο 10’ ωραία σέντρα του Τεκέδη που τροφοδότησε τον Χατζηλαδά, αυτός πέρασε τους αμυντικούς και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0. Το επόμενο λεπτό το σουτ του Ανδριανόπουλου βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 20’ καλό σουτ του Νεμπεγλέρα έφυγε άουτ, ενώ ο Πέτσας στο 35’ έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 45’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 58’ ωραία σέντρα του Αλβανού για τον Ζούγκα Μαρ. αυτός έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Το επόμενο λεπτό ο Τζουρμακλιώτης έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 63’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τη Μάνδρα, όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Ζούγκα Μαν. αναταραχή στην περιοχή, ο Κατσιαβριάς έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 86’ όταν στο καλό σουτ του Τεκέδη έκανε την μεγάλη επέμβαση ο Ραπτόπουλος, στην επαναφορά ο Αλβανός έστειλε τη μπάλα άουτ.

Μάνδρα 2016 (Δημήτρης Ζηρδέλης): Κιτσόπουλος, Τατσιός (46’ Αλβανός), Τζήκας, Κατσιαβριάς, Δοξαριώτης, Τζουρμακλιώτης (75’ Καραλάϊος), Τεκέδης, Ζούγκα Μαν., Ζούγκα Μαρ., Χατζηλαδάς, Ανδριανόπουλος (24’ λ.τ. Σάρα).

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Κυριάκου, Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Νεμπεγλέρας, Πέτσας (82’ Αναγνώστου), Μακρυγιάννης, Νασιούλας, Σιδηρόπουλος, Μπατζιανούλης, Μητσόπουλος (18’ λ.τ. Σκέγια).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Μπατζιανούλης, Τσένος.