Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για την Φορτούνα Κουτσοχέρου

Η Φορτούνα Κουτσοχέρου επιβλήθηκε με 3-0 της Αναγέννησης Ζαππείου και μάλιστα εκτός έδρας και έτσι πλησίασε κι άλλο τη διαφορά από τους Χαλκιάδες που έφεραν ισοπαλία στην Αμυγδαλέα κόντρα στην Μάνδρα.

Το α΄μέρος δεν είχε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο. Στο 10’ ο Λιάρος για το Ζάππειο είχε οριζόντιο δοκάρι. Δέκα λεπτά μετά το σουτ του ίδιου παίκτη έφυγε λίγο άουτ. Στο ίδιο λεπτό καλό σουτ του Μπαταβάνη για την Φορτούνα πέρασε άουτ.

Στο 35’ ο Τσιούτσιας έκανε ωραία ενέργεια αλλά αστόχησε, τρία λεπτά αργότερα ο Παυλίδης για το Ζάππειο έστειλε τη μπάλα άουτ σε κενή εστία.

Το συγκρότημα του Σπύρου Ευαγγέλου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στην επανάληψη και στο 65΄ο Κώστας Χατζής με ένα πανέμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κώστας Καλφούντζος πέτυχε δεύτερο τέρμα για την ομάδα του μετά από ωραία μεταβίβαση του Χατζή και στο 89΄και πάλι ο Καλφούντζος αυτή τη φορά μετά από έξοχη πάσα του Τσιούτσια έγραψε το τελικό 0-3.

Ζάππειο (Γιώργος Κόντης – Μίλτος Μελεμετιάδης): Γαρυφαλλόπουλος, Αντωνόπουλος, Ζαχαριάς, Καψάλης, Μπάρκας, Σφυριδάκης, Παυλίδης, Ζάχος, Παυλόπουλος, Λιάρος, Μπικιώτης (75’ Γραμματικός).

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Κολοβός, Ζήκος, Σφέτσιος, Τσιαδήμος, Μπακογιαννης (33' λ.τ Καλφούντζος), Τσιάμης Βαλ., Καρβούνης, Σκούπρας (50' λ.τ. Τσιάμης Γ.), Μπαταβάνης (52'Μίχος), Αζέπης (57' λ.τ. Χατζής), Τσιούτσιας.