Βαθμολογία

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για το Μαυροβούνι, 1-4 στον Τύρναβο (PICS)

Το Μαυροβούνι πήρε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Τύρναβο με σκορ 1-4. Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα για την ιστορική ομάδα του Τυρνάβου ήρθε αυτή η ήττα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Αξίζει να τονίσουμε πως το συγκρότημα του κ. Παπαντωνίου παρουσιάστηκε με αρκετά νέα παιδιά που προέρχονται και από τα τμήματα υποδομών του σωματείου.

Ο Τύρναβος πάλεψε όσο μπορούσε και με όσες δυνάμεις διέθετε. Στην επανάληψη όμως δεν άντεξε και γνώρισε την ήττα από το Μαυροβούνι που βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Η ομάδα του κ. Σιάρκου πέτυχε τρία τέρματα στο διάστημα 49-66΄ με τους Χατζηλιάδη, Βούκουτο και Μπάγκα Δ. να βάζουνε τις βάσεις της νίκης. Ο Τύρναβος μείωσε προς στιγμήν με τον Πρισακάρου σε 1-3 αλλά το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 77΄ο Σπανός.

Τύρναβος (Γιώργος Παπαντωνίου): Φαρμάκας, Παπαδόπουλος, Αυλογιάρης, Γανός, Κατσαρός, Βερύκκοκος, Πρισακάρου, Βλιώρας, Πέτρο (62΄Σιούτης), Μύγας (55΄Τσέζμα), Στεμπάρι (75΄Στεφανίδης).

Μαυροβούνι (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Σάπιος (85΄Νότας), Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Μπατζέλας Β. (56΄ Ακριβόπουλος), Μπατζέλας Ν., Βούκουτος (80΄Προβίδας), Χατζηλιάδης, Γαρουφαλιάς (72΄Σπανός).

Διαιτητική τριπλέτα: Καρακώστας, Κοτούμπας, Δεληγιάννη.