Βαθμολογία

Σημαντικές νίκες για Αβέρωφ, Σμόλικα, ΠΟΕ και Αχιλλέα

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες στην Α’ ΕΠΣΛ DE – TOX που διεξήχθησαν το Σάββατο (30/11)

Αβέρωφ – Βλαχογιάννι 1-0

Με κεφαλιά του Παναγιώτη Μπαρούτα στο 39΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μητσιού, το Αβέρωφ κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της αξιόμαχης Δόξας Βλαχογιαννίου επικρατώντας με 1-0.

Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Παπαδημητρίου, Μίλλερ, Ντέκας (78΄Σεμελιέτωφ), Μητσιός, Μούτσα, Χάνι (61΄Γραμμένος), Λιλολάρι, Μπαρούτας (87΄ Στράτος), Μπαστούνης (70΄Ταστεμερίδης), Αλατάς, Παρλάντζας.

Βλαχογιάννι (Νίκος Φακίτσας): Γεωργούλας, Παληγιάννης, Φράντζας, Κολιός, Πέτρου, Νάτσης (85΄Τασιούλης), Σαϊτης, Κωνσταντινίδης, Τσιάρας, Ράχης (71΄Γκουρομπίνος), Κοντοθανάσης.

Λάρισα 2012 – Σμόλικας 1-3

Ο Σμόλικας πέρασε από το «Γ. Μητσιμπόνας» καθώς επικράτησε της Λάρισας 2012 με 1-3. Στο 3΄ο Αλέξης Κακαζούκης έκανε το 0-1 για τον Σμόλικα και το α΄μέρος τελείωσε με ένα δεύτερο τέρμα και δράστη αυτή τη φορά τον Ντέιβιντ Μπόντε ο οποίος έκανε το 0-2.

Στο 69΄ο Διονύσης Ιορδανίδης μείωσε σε 1-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς αλλά η αποβολή του Ελιζόπουου στο 79΄ ήταν σημαντική απουσία για τους γηπεδούχους. Αντίθετα ο Σμόλικας κλείδωσε τη νίκη με τον Κώστα Κολοβό στο 88΄να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

Λάρισα 2012 (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Φλώρος Α. (59΄Κίτσας), Φλώρος Π., Κίτσιος Π., Ελίζόπουλος, Κίτσιος Δ., Ιορδανίδης Δ., Τσιτσόπουλος, Γκουτζαμπασούλης, Δόνος.

Σμόλικας (Βασίλης Μπακπγιάννης): Φουρκιώτης, Γκατζιούρας, Σκούπρας, Κολοβός, Ζαμπέτας, Λάλλος, Τσιρογιάννης (89΄Χασιώτης), Μολάς, Μπέτσης (6΄λ.τ. Καρέντζος), Μπόντε, Κακαζούκης.

Αμπελωνιακός - ΠΟΕ 2-3

Ο ΠΟΕ τα βρήκε σκούρα στον Αμπελώνα! Το γκολ του Ηλία Λαζαρίδη στο 93΄ ήταν αυτό που «λύτρωσε» τον Π.Ο.Ε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αμπελωνιακό.

Στο 9΄ο Χρήστος Δαλακώνης έβαλε σε θέση οδηγού τους Αμπελωνίτες αλλά οι «κυανόλευκοι» που έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα με το αυτογκολ του Αλεξόπουλου Αχ. στο 24΄και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σωτήρη Χάμου στο 32΄.

Όμως με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Δημήτρης Αλεξανδρής έφερε το ματς στα ίσια και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς αλλά ο Λαζαρίδης είχε τον τελευταίο λόγο.

Αμπελωνιακός (Νίκος Κακανούλιας): Βραζιτίκος, Γκιόνα, Πάνου, Αλεξόπουλος Αχ., Δαλακώνης, Αλεξόπουλος Στ., Βούκιας (86΄Νταλακούρας), Χατζούλης (90΄Μεσημέρης), Κουδέρης, Αλεξανδρής, Κατσής (78΄Κυρίτσης).

Π.Ο.Ε (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, (65΄Μπαρλαγιάννης), Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Πετάνι (55΄Λαζαρίδης), Χάμος, Καραγκούνης, Περτζιόνι, Ματούλας, Παναγιώτου (53΄Αθανασούλης).

Αργυροπούλι – Δωτιέας Αγιάς 0-0

Δόξα Αργυροπουλίου και Δωτιέας Αγιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0). Παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους καλές στιγμές για να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν…

Αργυροπούλι (Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσιβάνος Στ., Μπαχτσιβάνος Στ./Χρ., Σακοράφας Β., Σακοράφας Χ., Νικολακούλης, Νταμπαλέτσιος, Καρακίτσιος (85΄Μάττος), Βογιατζής (88΄ Μρούκου), Μπαντής Τσιάγκος, Πλιάτσικας (67΄Καλόγηρος).

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Βαϊτσης): Μπρέλλας, Γούτος Ν. (81΄Καρβούνης), Κόκκινος, Γούτος Β., Μπαρούντζας (60΄Ντελής), Ντακούλας, Παπαγιαννούλης (73΄Σβερκούλης), Μαλάκος, Γιώργης (58΄Κορλός), Τσατσαλίδης, Φουκαλάς.

 Αχιλλέας Φαρσάλων – Κιλελέρ 2-1

Ο Αχιλλέας Φαρσάλωνς νίκησε με 2-1 το Κιλελέρ. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν το σκορ στο 24΄ με τον Παπακωνσταντίνου και στο 65΄ο Παρθένης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έβαλε γερά θεμέλια για τη νίκη. Το Κιλελέρ που πάλεψε με τη σειρά του απλά μείωσε στο φινάλε με τον Χατζή Γ. σε 2-1.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Παρθένης Σπ., Τσούλης Θ. (88′ Γκούνης), Κατσανάκης, Πετράκης Χρ., Μπερσιάνης, Κομισόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Γαγάρας (75′ Ιμεράι), Τσούλης Δημ. (70′ Αναγνώστης), Παρθένης Λ., Καναβός (60′ Πετράκης Μ.).

Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Καρακυρίτσης, Βέης, Ζιομπούρας, Παλάσκας, Χατζής Γ., Γουρνάρης, Τσέλα, Κουτσιάρης, Τζέκα, Χατζής Κ., Παπαχρήστος.