Βαθμολογία

Μεγάλη ανατροπή του Απόλλωνα Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας ισοφάρισε στο 86' και στο 92' έκανε το 1-2 κόντρα στα Χανιά. Τα Χανιά αυτοκτόνησαν στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας. Παρότι βρέθηκαν να επικρατούν 1-0 μέχρι το 85', τελικά ηττήθηκαν με 1-2 από τους Θεσσαλούς, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ύστερα από σημαντικές χαμένες ευκαιρίες, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη άνοιξε το σκορ στο 45'+2' με γκολ του Κάσσου (σουτ μέσα από την περιοχή).

Ακόμα και στο δεύτερο μισό οι Κρητικοί προσπάθησαν να καθαρίσουν το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ, το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Στο 86' ο Απόλλων έφτασε στην ισοφάριση με τέρμα του Λίταινα, ενώ στις καθυστερήσεις σόκαρα τους Χανιώτες.

Ήταν στο 92' όταν ο νεοεισελθών Τασιούλης με πλασέ από κοντά έκανε το 1-2, που έμεινε μέχρι το 96'. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Βεργέτη (Αρκαδίας), επειδή στο πρώτο ημίχρονο χαρίστηκε στον Γκουστάβο και δεν του έδειξε κόκκινη κάρτα. Ο Απόλλων Λάρισας κατέκτησε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα (η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα), ενώ τα Χανιά  προέρχονταν από νίκη και ισοπαλία.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σελινιωτάκης, Σωτηράκος, Κάσσος, Παπαχρήστος (72' Ουνγιαλίδης), Μουμίν, Παναγιωτούδης (65' Χύσι), Λεοζίνιο (82' Αρναρέλλης), Κουσκουνάς, Τζιώρας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Κουρτεσιώτης (85' Τασιούλης), Σουλιώτης, Καρρίκι, Σκούπρα, Λίταινας, Χατζής, Ναζίμ, Σιφναίος, Γκουστάβο (41' Καμπέρης), Μπαστακός.

Διαιτητής: Χρ. Βεργέτης (Αρκαδίας). Βοηθοί: Δ. Βεργέτης (Αρκαδίας), Κύριος (Αρκαδίας).

Πηγή: footballleaguenews.gr