Βαθμολογία

Ιάλυσος: Ανακοίνωσε Χοσάδα – Τέλος Πατινιώτης και Τριποτσέρης

Στο τεχνικό τιμ του ροδίτικου συλλόγου εντάσσεται ο Βαγγέλης Χοσάδας. Η σχετική ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Χοσάδα. Ο κ. Χοσάδας εντάσσεται στο προπονητικό τιμ από σήμερα και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία»

Τέλος με Πατινιώτη και Τριποτσέρη

Η σχετική ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Θεόδωρο Τριποτσέρη και Θανάση Πατινιώτη. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο σύλλογο και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Επιστροφή την προσεχή Τρίτη

Το βράδυ της προσεχούς Τρίτης 3 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί η επιστροφή της αποστολής του ΓΑΣ Ιάλυσος στο νησί της Ρόδου. Ο λόγος είναι ότι μετά το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ένωση Ασπροπύργου, ακολουθεί η εκτός έδρας επαναληπτική αναμέτρηση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (Τρίτη 13:45). Οι άνθρωποι των «τοξοβόλων» αποφάσισαν η ομάδα, αμέσως μετά το παιχνίδι με την Ένωση Ασπροπύργου, να μεταβεί οδικώς στο Αγρίνιο, όπου και θα μείνει μέχρι και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με τις προπονήσεις να διεξάγονται σε γήπεδα της περιοχής.