Βαθμολογία

Δήλωση προέδρου Τυρνάβου 2005 Γιώργου Σαλτζίδη

”Το καλοκαίρι που μας πέρασε η ιστορική ομάδα του Τυρνάβου βρέθηκε ένα βήμα πριν την διάλυση. Δεν βρέθηκε τυχαία εκεί. Κάποιοι την οδήγησαν σε αυτό το έσχατο σημείο. Την τελευταία στιγμή αναλάβαμε να τη σώσουμε και με μεγάλες οικονομικές θυσίες καταφέραμε να τη βάλουμε σε τροχιά ανόδου. Όμως οι ίδιοι άνθρωποι συνέχισαν τη γνωστή τους τακτική. Γκρίνια, παραγοντισμός και βρώμικος πόλεμος. Γιατί;

Για να έχουν την ομάδα μικρή, στα δικά τους μέτρα και να την ελέγχουν με κλίκες και παρεούλες. Για να παριστάνουν τους παράγοντες χωρίς να βάζουν ευρώ, για να κάνουν τους νταβατζήδες του ποδοσφαίρου στην πόλη μας. Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι, αφού είδαν πως η λάσπη και η βρωμιά τους δε μας αγγίζουν, έπεισαν ποδοσφαιριστή να οργανώσει μια κλίκα στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, πείθοντας συμπαίκτες του, να απαιτήσουν να προσλάβουμε προπονητή και γενικό αρχηγό φιλαράκια τους, έτσι ώστε να μετατρέψουν την ομάδα σε παρεούλα και να κάνουν ότι θέλουν. Παίκτες που έφυγαν από την ομάδα για λίγα ευρώ και για να τους φέρουμε πίσω μας ζητούσαν χιλιάδες ευρώ ο καθένας τους.

Απώτερος σκοπός τους να αναγκάσουν τον πρόεδρο και τη διοίκηση να παραιτηθούν, για να μπορέσουν να φέρουν τα φιλαράκια τους στην ομάδα και να κάνουν τα παιχνιδάκια τους για να τα οικονομάνε μαζί. Δε θα το επιτρέψουμε ποτέ. Ο Τύρναβος θα παραμείνει τίμιος και καθαρός και δε θα στηθεί σε κανέναν νταβατζή. Η διοίκηση θα συνεχίσει για πολλά χρόνια και θα κάνει την ομάδα μεγάλη. Οι κλίκες ,οι νταβατζήδες, οι στημένοι και βρώμικοι θα πάνε σπίτια τους. Οι παίκτες που συνήργησαν σε αυτό το σχέδιο και προσπάθησαν να διαλύσουν την ομάδα, έθεσαν εαυτούς εκτός αυτής. Ο αγώνας της περασμένης αγωνιστικής, όπου κάθισαν και έχασαν οργανωμένα, όπως κάποιοι είχαν προαναγγείλει πως θα γινόταν , ήταν ο τελευταίος τους. Η σημερινή προσπάθεια πραξικοπήματος που πάλι κάποιοι είχαν προαναγγείλει, ήταν η τελευταία τους πράξη στο ποδόσφαιρο της πόλης μας. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν κανονικά το έργο τους. Η ομάδα θα συνεχίσει τίμια και καθαρά και θα βρει το δρόμο της”