Βαθμολογία

Φιλικές αναμετρήσεις για τις Μικτές

K12 (Τετάρτη 27.11)

Σπανός, Τσαρτσαράς (Μπαράζ Πηνειός), Λυγούρας (Σμόλικας Φαλάνης), Όντος (Απόλλων Λάρισας), Αβραμούλης, Νταφούλης, Μπασδέκης, Σοφράς (Olympic Park), Ζντούπης, Νταφόπουλος, Ράπτης (Ηρακλής Λάρισας), Καραγιάννης, Τσακνάκης (Νίκη Μιχαήλ), Σβάρνας, Μπαριώτας (Δήμητρα Γιάννουλης)

Οι παραπάνω παίκτες να παρευρίσκονται την Τετάρτη 27/11 και ώρα 17:45 στο γήπεδο του Βουτυρίτσα για φιλικό με την ομάδα Ατρόμητοι Θύελλας Κ-13. Όλοι οι παίκτες να έχουν αθλητική  περιβολή (παπούτσια, καλαμίδες κτλπ). Όσοι για οποιοδήποτε λόγο απουσιάσουν ή καθυστερήσουν να ενημερώσουν έγκαιρα τον προπονητή Τσέτσιλα Δημήτρη στο τηλέφωνο 6932618917.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν προσκομίσει στην Ένωση τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα δελτία και τις κάρτες υγείας τους να το πράξουν άμεσα.

K14 (Τρίτη 26.11)

Γκατζιάς (Ατρόμητοι Θύελλας), Αντωνόπουλος, Ράπτης, Γκουγκίδης, Πολύζος, Βλιώρας,  (ΑΕΛ), Κοβούσογλου (Δήμητρα Γιάννουλης), Νικολακούλης, Μπαντραλέξης, Ντιντής, Πέτρου (Αστραπή Νέας Πολιτείας), Τσούτσιος, Μπέης (Π.Α.Ο.Λ.Αβέρωφ), Μουλτσιάς (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Δρυστέλας (Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας), Χριστώνης (Πελασγιώτιδα), Κυριαζής (Απόλλων Λάρισας), Παπαδημητρίου (Ηρακλής Λάρισας)

Οι παραπάνω παίκτες να παρευρίσκονται την Τρίτη 26/11 και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Καλοχωρίου με την Κ-16 Αστραπή Νέας Πολιτείας. Όλοι οι παίκτες να έχουν αθλητική  περιβολή(παπούτσια, καλαμίδες κτλπ). Όσοι για οποιοδήποτε λόγο απουσιάσουν ή καθυστερήσουν να ενημερώσουν έγκαιρα τον προπονητή Τσέτσιλα Δημήτρη στο τηλέφωνο 6932618917.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν προσκομίσει στην Ένωση τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα δελτία και τις κάρτες υγείας τους να το πράξουν άμεσα.