Βαθμολογία

Οι δηλώσεις των Κατσάρα - Ζιάγκα μετά το ντέρμπι

Οι δυο προπονητές Κώστας Κατσάρας (Αετός Μακρυχωρίου) και Ζήσης Ζιάγκας (ΠΟ Ελασσόνας) μίλησαν στο μικρόφωνο του Ράδιο Ελασσόνα 88.4 αμέσως μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος για την 11η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ και την επικράτηση του ΠΟΕ, με 2-0. Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Κώστας Κατσάρας: Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με καλό ρυθμό, σε κάποιες στιγμές καλό ποδόσφαιρο σε κάποιες πολύ δυνατό, σ ένα βαρύ γήπεδο. Εμείς ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, το ελέγχαμε, αλλά τη στιγμή του φάουλ που προήλθε το γκολ του ΠΟΕ και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν ήμασταν καθόλου καλοί, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε λίγο το σχήμα, γίναμε πιο επιθετικοί, για 10-15 λεπτά δεν βρήκαμε πατήματα, ήταν καλύτερος ο αντίπαλος, μετά το 60-65 νομίζω είχαμε στο μισό γήπεδο το παιχνίδι χωρίς όμως ουσιαστικές καθαρές ευκαιρίες, εκτός από δύο με πολύ καλές προϋποθέσεις.

Ο αντίπαλος, είναι ξεκάθαρο στη δική μου την εικόνα ότι ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι, ήταν πιο δυνατός στις μονομαχίες και κέρδισαν δίκαια και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ζήσης Ζιάγκας: Νομίζω ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι είχαμε πάρα πολύ άγχος και φάνηκε αυτό στο πρώτο 25λεπτο, δεν είχαμε ούτε καθαρό μυαλό, ούτε καλά τρεξίματα, γενικά ήμασταν πολύ κουμπωμένοι, ήταν καλύτερος ο αντίπαλος στα σημεία χωρίς να κάνει καθαρή φάση αλλά ήταν καλύτερος. 

Νομίζω το γκολ που βάλαμε απ το στημένο μας απελευθέρωσε πάρα πολύ, μετά κυριαρχήσαμε και στο πρώτο ημίχρονο και για ένα 25λεπτο στο δεύτερο και θα μπορούσαμε εύκολα να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι πιο νωρίς, αλλά έστω και έτσι θεωρώ ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο τα παιδιά μας ανταποκρίθηκαν πλήρως και σωματικά και νοητικά και θέλαμε τους τρεις βαθμούς σ αυτό το παιχνίδι που ήταν το πιο σημαντικό και όχι τόσο να παίξουμε καλά. 

Συγχαρητήρια στα παιδιά έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια και είναι σημαντικό γι αυτούς ψυχολογικά περισσότερο γιατί έχει ακόμα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, ότι κέρδισαν μια ανταγωνίστρια ομάδα καθαρά 2-0

Πηγή: radioelassona.gr
Ανδρέας Νικούλης