Βαθμολογία

Πολύ σπουδαία νίκη με ανατροπή για την Δόξα Ομορφοχωρίου

Η Δόξα Ομορφοχωρίου πήρε μία σημαντική νίκη και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στον Θερμαϊκό Στομίου την Κυριακή (24/11) για την Β’ ΕΠΣΛ. Στο 5’ το πρώτο σουτ έκανε το Τσερίκου Δ. απέκρουσε ασταθώς ο Μπίτης και στην επαναφορά ο Πολύζος έκανε το 0-1.

Στο 22’ όμως ο Ροδίτης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 33’ χαμένο πέναλτι είχε το Στόμιο με τον Ντάλα αφού την έστειλε άουτ. Στο 43’ τον Καββαδίας σταμάτησε ο τερματοφύλακας προ της εστίας. Δύο λεπτά αργότερα ο έμπειρος φορ βρήκε τον τρόπο και με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Δύο καλές στιγμές για την Δόξα με τους Σφέτσο Α. να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ και τον Σφέτσο Η. που το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Φωτίου.

Δόξα Ομορφοχωρίου: Μπίτης, Τσόγκας (66’ Αθανασίου), Παπάζογλου, Σφέτσος Κ., Ροδίτης, Μπουτακίδης, Σφέτσος Η. (88’ Καλόγηρος), Καρανικόλας, Ντένις (88’ Μπαντάφας), Σφέτσος Α., Παπαδόπουλος (37΄Καββαδίας).

Θερμαϊκός Στομίου (Χρήστος Βλούχος): Φωτίου, Τσερίκου Α., Τσερίκου Δ., Τσερίκου Γ. (78’ Τσιάρας Α.), Ντάλας, Χλωρός, Πολύζος, Τριανταφύλλου Χ., Γκιουρέλης, Γιάνναρος (46’ Τριανταφύλλου Π.), Γαραβάνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τάνας, Γκάγκας, Νάτσης.