Βαθμολογία

Ασταμάτητο το Καλοχώρι!!

Άλλη μία νίκη συνεχίζει η Αναγέννηση Καλοχωρίου που έχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, μεγάλη προσέλευση παικτών στις προπονήσεις και όπως μας είπε ο τεχνικός κ. Γιώργος Νούσιος που είναι και παίκτης, έχει καλούς μαθητές αφού ότι κάνουν στις προπονήσεις το βγάζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Την Κυριακή (24/11) επικράτησε της Θύελλας Ελάτειας με σκορ 2-0, με τον τεχνικό του Καλοχωρίου να αναγκάζεται να αφήσει επτά παίκτες εκτός αποστολής!

Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα παραμένει έτσι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ. Έκτη συνεχόμενη νίκη για το νεανικό συγκρότημα του Γιώργου Νούσιου! Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10΄ο Τσαγκούλης με πλασέ και έκανε το 1-0 ενώ στο 72΄ο Δούρος με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι νικητές που έπιασαν και πάλι υψηλά στάνταρ απόδοσης, είχαν και δύο δοκάρια με τους Τσαγκούλη (65΄) και Νούσιο Γ/Β (88΄). Επίσης για την Ελάτεια στο 20’ το σουτ του Μουστάκα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στο 75’ χαμένο τετ α τετ είχε ο Γκαραγκούνης.

Καλοχώρι (Γιώργος Νούσιος): Παπαναστασίου, Παναγιωτίδης, Μάρκου, Λούγκος (46΄ Μπαλοδήμος), Γκόγκος, Γκόλαντας (60΄ Τσιρώνης Αλ.), Νούσιος Γ./Αχ., Δούρος, Σαμαράς (80΄ Ντανίκας), Νούσιος Γ./Β., Τσαγκούλης (88΄Τριανταφύλλου).

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Βούλγαρης, Τασιόπουλος, Τσιάνας, Μουστάκας, Καλαϊτζής, Τζοβάρας, Πάσιος (60’ Δήμου), Αβέλλας, Ζάρρας, Μικερτζής, Καραγκούνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Πατσής, Παπαχατζής.