Βαθμολογία

Έμεινε με την πικρία ο Δαμασιακός, βαθμός «χρυσάφι» για τη Λάρισα 2012

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Δαμασιακό και την Λάρισα 2012 ήταν πολύ δυνατό και σκληρό. Διεξήχθη την Κυριακή (24/11) στο γήπεδο Μεσοχωρίου και δεν ανέδειξε νικητή (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι. Στο 57’ μπήκαν μπροστά στο σκορ με εκτέλεση φάουλ, τρία λεπτά αργότερα θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει η Λάρισα 2012.

Από το 72’ η Λάρισα 2012 έπαιξε με παίκτη λιγότερο, στην επανάληψη ο διαιτητής άφησε το σκληρό παιχνίδι, στο 87’ ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 90’ υπήρχε επίμαχη για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Δαμασιακού.

Στο 4’ ωραία σέντρα του Λέτσιου στην «καρδιά» της άμυνας, ο Τσιάλτας από κοντά το σουτ, η μπάλα σύριζα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ιορδανίδη. Στο 15’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη όταν τη σέντρα έβγαλε ο Πούτσας, το πρώτο σουτ έκανε ο Λούτσος, η μπάλα κόντραρε και ο Λέτσιος σε κενή εστία αστόχησε.

Στο 28’ ο Λέτσιος έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή για τον Τσιάλτα που τον σταμάτησαν οι αμυντικοί. Στο 57’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γελαλή με την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 59’ το σουτ από κοντά έκανε ο Λέτσιος, έδιωξε με τα πόδια ο Ιορδανίδης, το επόμενο λεπτό το δυνατό σουτ από κοντά έκανε ο Κίτσας Δ. στη γωνία, έβγαλε θεαματικά ο Νικολακούλης. Στο 72’ ο Φλώρος Ν. δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη για τη Λάρισα 2012.

Στο 80’ καλό σουτ του Κίτσα Δ. από πλεονεκτική θέση, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Επτά λεπτά μετά τη σέντρα έβγαλε ο Κίτσιος Π., η άμυνα δεν ήταν επαρκείς και ο Δημόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στην επίμαχη φάση στο 90’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Γελαλής, ο Ιορδανίδης έχασε τη μπάλα από τα χέρια, στην προσπάθεια να πάρει τη μπάλα ο Λούτσος, ο Ιορδανίδης έπεσε πάνω του, ο διαιτητής ήταν κοντά και έδωσε επιθετικό φάουλ.   

 

*Πριν το ματς τελέστηκε αγιασμός για τον Δαμασιακό στο γήπεδο Μεσοχωρίου.

Δαμασιακός (Αλέξης Παγκαρλιώτας-Χρήστος Λιάπης): Νικολακούλης, Γεωργατζιάς, Πούτας, Ιωαννίδης, Τσιάλτας (76΄ Μπακαΐμης), Καρακάνος, Ραπτοτάσιος (52΄ Γελαλής), Δούκας, Λούτσος, Μουσιάρης Δ., Λέτσιος.

Λάρισα 2012 (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Φλώρος Ν., Φλώρος Αντ., Στρατινάκης, Ελιζόπουλος Γ. (75′ Κουτζαμπασούλης), Δημόπουλος, Φλώρος Π. (54΄Κίτσας Α.), Τσιτσόπουλος, Κίτσιος Δ., Ιορδανίδης Δ., Κίτσιος Π.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Καραμπούλας, Τέγος.