Βαθμολογία

Ισοπαλίες σε Δένδρα και Κουλούρι, «διπλό» για τον Κίσσαβο

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες του 1ου ομίλου της Α1’ ΕΠΣΛ (23/11)

Κεραυνός Δένδρων-Πελασγιώτιδα 2 – 2

Κεραυνός Δένδρων και Πελασγιώτιδα μοιράσθηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ισόπαλο 2-2. Στην επανάληψη σημειώθηκαν τέσσερα τέρματα, με τους «πετεινούς» να παίρνουν δύο φορές προβάδισμα στο σκορ με τους Τσιαντούλη (49΄με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μούτος) και Ζυγογιάννη (67΄). Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τους Γκάτη (54΄) και Σερδένη (82΄). Στην εκπνοή του αγώνα αποβλήθηκε ο Μούτος ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τσιαντούλης απώλεσε σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει εκ νέου.

Δένδρα (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κουσιάνας (70΄Σερδένης), Σκριάπας, Τασιούλας, Κωστάκης (80΄Μπακού), Γκάτης, Γκαμπέτας, Καλέσης Απ., Πέρπερας, Βόραδας (60΄Τσούτσος), Καλούπας (46΄Καλέσης Αχ.).

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Νυχτερίδας, Μαριγκούδης, Γούργος, Μούτος, Κουτσικούλης (57΄Θώμος), Τσιαντούλης, Ποτός, Χατζής, Λαζαρίδης (63΄Νεστορίδης), Ζυγογιάννης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Ντελέζος, Σκυβαλίδας.

Σ.Σ. Ραψάνης-Κίσσαβος Συκουρίου 0 – 2

Ο Κίσσαβος Συκουρίου επικράτησε εκτός έδρας με 0-2 του Σ.Σ. Ραψάνης. Ο Νίκος Κορδέλας σημείωσε και τα δύο τέρματα του αγώνα. Το συγκρότημα του Γιάννη Μιχαλέ άνοιξε το σκορ στο 2’ με διαγώνιο σουτ του Νίκου Κορδέλα. Ο ίδιος παίκτης στο 60’ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 66’ αποβλήθηκε από πλευράς γηπεδούχων ο Δημήτρης Μακεδόνας για μαρκάρισμα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ. Στο 85′ η κεφαλιά του Δημήτρη Γκαραγκούνη δεν βρήκε στόχο, και στο 90′ ο Νικολακάκης, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πατούνα.

Σ.Σ. Ραψάνης (Δημήτρης Γκαραγκούνης): Σδούγγας, Λιάμης, Ιωάννου, Μακεδόνας, Καλαϊτζής, Στογιάννης, Γκαραγκούνης Γ. (82′ λ.τ. Γκαραγκούνης Δ.), Νικολακάκης, Δούρος (70′ Βουλάγκας), Παπαμιχαήλ (55′ Παρίσης), Μπίμπα.

Κίσσαβος Συκουρίου (Γιάννης Μιχαλές): Πατούνας, Βαρσάμης, Ζαϊρές, Γκανάτσιος, Τόπης, Πότσης (78′ Λανάρας), Μακρής, Κορδέλας (75′ Γκαντόγλου), Ζιώγας (60′ Βελλής), Κάτσας (85′ Ράπτης), Τζιούρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπράμης, Γκαρέλης, Κοτούμπας Ν.

Άρης Κουλουρίου-Κεραυνός Δρυμού 1 – 1

Χωρίς νικητή έληξε το ματς στο Κουλούρι ανάμεσα σε Άρη Κουλουρίου και Κεραυνό Δρυμού. Στο τελευταίο δεκάλεπτο σημειώθηκαν τα γκολ! Ο Βασίλης Πρατσίλας έκανε το 1-0 στο 81’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Μάλιστα, στη φάση αυτή που κέρδισε το πέναλτι ο Βασίλης Πρατσίλας, ο Γιάννης Τέλλιος από πλευράς Κεραυνού Δρυμού αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ο Θωμάς Καρακώστας με απευθείας εκτέλεση φάουλ κέρδισε τον Γιάννη Τζικόπουλο και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-1).

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Τζικόπουλος, Αβέλλας, Πρατσίλας, Μιχόπουλος, Ζαβρής (65′ Καρλιγκιώτης Μ.), Μητρούσιας (85′ Γκόλαντας), Νεράτζης, Μοσχοβίτης, Ζιώγας (60′ Γκρέτσης), Αρδόγλου (80′ Μήλιος), Καραγκούνης.

Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Μπακλαβάς): Αθανασόπουλος, Καρακώστας, Δαχλύθρας, Μιφτάρι, Τέλλιος, Κόγιος (70′ Γαλανός), Σουγλής, Ζαγκλιαβός, Γκόγκουρας, Γκαντούνας, Λαγιόκαπας (60′ Καραποστόλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Μπατζιανούλης, Γκουγκότης.