Βαθμολογία

«Πάρτι» έκανε ο Παναγροτικός (PICS)

Ο Παναγροτικός κέρδισε την Αναγέννηση Φαρσάλων με το ευρύ σκορ 6-1, έχοντας στην βασική της σύνθεση τον Γκουντίκα (γεννηθείς το 2003) και τον Ψαρούλη Δ. (γεννηθείς το 2004).

Της Βάσως Γκατζούλη

Και οι τέσσερις αλλαγές που έγιναν αφορούν νεαρούς παίκτες που ήταν γεννημένοι το 2004 και 2005. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε η Αναγέννηση αφού στο 75’ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη ο Τσακαβίτης.

Από τα πρώτα λεπτά ο Παναγροτικός είχε τις ευκαιρίες απέναντι σε μία αποδυναμωμένη ομάδα που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Στο 17’ ο Σώκος πέρασε την άμυνα, έδωσε για τον Ανδρεόπουλο που έκανε τη κεφαλιά αλλά πέρασε άουτ. Στο 20’ ο Τσούρα έβγαλε τη πρώτη πάσα για τον Χριστοδούλου, αυτός για τον Φάσσα που πέρασε και τον τερματοφύλακα, έκανε το σουτ και τα 1-0.

Στο 28’ ο Σώκος έβγαλε τη σέντρα για τον Ανδρεόπουλο που ψυλοκρέμασε τον Γκατζανά για το 2-0. Στο 37΄η σέντρα ήταν του Φάσσα για τον Ανδρεόπουλο που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, το πέναλτι εκτέλεσε ο Γκουντίκας για το 3-0.

Στο 51’ ύστερα από ωραία ενέργεια του Σώκου, ο Χριστοδούλου Η. έκανε το 4-0. Στο 63’ το σουτ του Γκουντίκα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έδωσε στον Φάσσα που με κεφαλιά σε κενή εστία έκανε το 5-0. Στο 70’ το σουτ του Μπακογιάννη βρήκε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 6-0 και στο 85’ ο Δημουλάς Δ. μείωσε για το τελικό 6-1.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κωνσταντίνου (70’ Παπαγιάννης), Ψαρούλης Δ., Ψαρούλης Α. (66’ Τσιάρας), Πανδρεμένος, Νικολακούλης, Ανδρεόπουλος (65’ Μπαλανίκας), Σώκος, Γκουντίκας, Φάσσας, Τσούρα, Χριστοδούλου Η. (55’ Μπακογιάννης).

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Κούρο (85’ Φρόκου), Τζιλήρας (82’ Δημουλάς Σ.), Ευθυμιάδης, Δημουλάς Π., Τσακαβίτης, Σαλής, Πατσιούρας (75’ Δημουλάς Δ.), Καρακώστας (80’ Σακελλαρίου), Ζαγγανάς, Μπανιάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Πατσής, Σκριάπας.