Βαθμολογία

Γράφας: «Οι φιλοδοξίες του προέδρου ταυτίζονται με τις δικές μου»

Ο έμπειρος τεχνικός, Θωμάς Γράφας μίλησε αποκλειστικά στο LigaNews για τη νέα του ομάδα το Αιγάλεω. Ο 49χρονος τεχνικός, Θωμάς Γράφας ανέλαβε τα ηνία του Σίτι και μίλησε στο LigaNews και τον Παύλο Κερασιώτη για τον λόγο που επέλεξε το Αιγάλεω, τους στόχους της ομάδας αλλά και τη Football League. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Γιατί επιλέξατε το Αιγάλεω:

«Ήρθα στο Αιγάλεω γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα και οι φιλοδοξίες του προέδρου, κύριου Παλτόγλου συμπίπτουν με τις δικές μου. Ασφαλώς και η θέση για το Αιγάλεω είναι στην Super League όμως αυτό δεν γίνεται με μαγικό τρόπο απαιτείται δουλειά, υπομονή και επιμονή. Ο κόσμος του είναι ο 12ος παίκτης και δίνει μεγάλη δυναμική στην ομάδα. Τους θέλουμε κοντά μας σε αυτή τη καινούρια προσπάθεια»

Το σχόλιο σας για τη Football League: 

«Είναι ένα αμφίρροπο Πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν τη δυναμική τους. Από την πρώτη αγωνιστική έχουν δει ότι όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με αμείωτο ενδιαφέρον που θα κρατήσει μέχρι τη τελευταία αγωνιστική»

Τους στόχους της ομάδας:

«Η ομάδα ξεκίνησε με υψηλούς στόχους. Η βαθμολογική της θέση δεν ταυτίζεται με τους στόχους που έχει. Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως το Αιγάλεω πάντα οι στόχοι είναι υψηλοί».