Βαθμολογία

Σε οικονομικό αδιέξοδο Αχιλλέας και Αναγέννηση Φαρσάλων

Σε απόγνωση βρίσκονται οι δύο ιστορικές ομάδες των Φαρσάλων Αχιλλέας και Αναγέννηση, λόγω οικονομικών προβλημάτων και δύσκολα θα ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις την φετινή χρονιά, αφού εκτός της αδιαφορίας της τοπικής κοινωνίας,  αναγκάζονται να αγωνίζονται στα γήπεδα Βαμβακούς και Βασίλί, λόγω εργασιών στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των εσόδων τους (ε εισιτήρια πινακίδες κλπ) ακόμη πιο πολύ. Στην προχθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ Φαρσάλων, οι δύο ομάδες με επιστολή τους ενημέρωσαν το δημοτικό συμβούλιο για το αδιέξοδο, στο οποίο έχουν περιέλθει που ίσως τις οδηγήσει στην αποχώρηση από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ, στα οποία συμμετέχουν.

Συγκεκριμένα η επιστολή που αναγνώστηκε στο ΔΣ Φαρσάλων αναφέρει τα εξής: “Δια της παρούσης επιστολής μας, σας αναφέρουμε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων τα ιστορικά σωματεία των Φαρσάλων Αχιλλέας και Αναγέννηση δύσκολα θα ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους, την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά αν δεν χρηματοδοτηθούν από το Δήμο Φαρσάλων με κάποιο ποσό. Οι καιροί είναι δύσκολοι ο φίλαθλος κόσμος δεν ανταποκρίνεται πλέον να επανδρώσει τα σωματεία αυτά διοικητικά, αλλά και να βοηθήσει οικονομικά και έτσι δύο ιστορικά σωματεία οδηγούνται στη διάλυση.

Κύριοι, μέχρι το τέλος του 2019 κινδυνεύουμε να μην κατέλθουμε να αγωνιστούμε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ. Παρακαλούμε να βρείτε κάποια λύση για την οικονομική μας ενίσχυση. Παράλληλα αναφέρουμε ότι η απομάκρυνση των ομάδων από το δημοτικό στάδιο Φαρσάλων, λόγω εργασιών μείωσε τα έσοδα τους, με αποτέλεσμα η οικονομική δυσπραγία να είναι μεγαλύτερη”.

Υπήρξαν τοποθετήσεις για την επιχορήγηση των ομάδων από τον πρόεδρο ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρ. Μπασαγιάννη και τους δημ. συμβούλους κ.κ. Άρ. Καραχάλιο, Δημ. Μπαμπανίκα, Γ. Γκέβρο και Κ. Τύμπα και από τον οικονομικό διευθυντή της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Φαρσάλων κ. Παπαδήμα, επί του θέματος.

Πηγή: protostypos.gr