Βαθμολογία

O Αγγελακόπουλος έδωσε τη λύση για το Μελισσοχώρι (PICS)

Στο γήπεδο Πλατυκάμπου ο Αστήρ Μελισσοχωρίου επικράτησε με σκορ 1-0 του νεανικού Προμηθέα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 60’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκουντάρα, ο Αγγελακόπουλος σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό και σφιχτό στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή όμως να μην μπορούν να τελειώσουν τις φάσεις. Στο 19’ χαμένο τετ α τετ του Γκέγκα, έσωσε ο Σουλιώτης για το Μελισσοχώρι και στο 30’ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μαλαχτάρη, έδιωξε δύσκολα ο Ιωαννίδης.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι μόνο το γκολ και δύο ευκαιρίες χαμένες του Χαρούλη. Η πρώτη με το σουτ που μπλόκαρε ο Ιωαννίδης και η δεύτερη με το σουτ του ίδιου παίκτη που έφυγε σύριζα άουτ.

Το Μελισσοχώρι του Μάκη Αλεξούδη πήρε άλλους τρεις βαθμούς και συνεχίζει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις, ενώ ο Προμηθέας του Βαγγέλη Στεφανή έχει χαράξει το δικό του δρόμο ώστε να βγαίνουν από τα σπλάχνα της ομάδας νέα παιδιά που θα στελεχώσουν μελλοντικά μεγαλύτερες ομάδες.

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Τζήμας, Γουργιώτης, Μαλαχτάρης, Κολοβός Γ., Σουλιώτης, Δανιλούλης Α. (55’ Γκουντάρας), Χαρούλης (90’ Διαμαντής), Αγγελακόπουλος, Καραμάνος (88’ Ζαρκαδής), Λιάγκας, Καφαντάρης.

Προμηθέας ΑΕ Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Παϊτέρης, Κατσαμπέλας, Τσούτσας (69’ Κώστας), Γκέκας, Καρβουνάρης, Σεϊζης, Ψύρρας, Δολμές (69’ Ρουμπιές), Καπετανόπουλος, Χατζησαββίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Βαλιώτης, Δίχρης.