Βαθμολογία

Απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής το Ελευθεραί (PICS)

Με νίκη συνέχισε η ομάδα του Ελευθεραί την Κυριακή (17/11) κόντρα στο μαχητικό Ναρθάκι με σκορ 2-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τα «λιοντάρια» συνεχίζουν στην κορυφή αλλά πλέον χωρίς συγκάτοικο. Καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Άκη Ταυλαρίδη που έχει «παντρέψει» τους έμπειρους παίκτες με τους νεαρούς και πολλά υποσχόμενους.

Το Ναρθάκι πάλεψε και προσπάθησε μέχρι τέλους για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Γιάννη Βασιλείου θα επιδιώξει να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στη συνέχεια αφού υπάρχει το ρόστερ που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Στο πρώτο ημίχρονο το Ελευθεραί είχε τις ευκαιρίες, το γκολ και «φωνάζει» για δύο πέναλτι που ζήτησε. Στην επανάληψη πέτυχε και το δεύτερο γκολ στο 65’, λίγο αργότερα στο 70’ το Ναρθάκι μείωσε και θα μπορούσε στο 78’ να ισοφαρίσει.

Στο 5’ ο Παπαδόπουλος βρέθηκε τετ α τετ τον σταμάτησαν οι αμυντικοί. Δέκα λεπτά μετά στην ανατροπή του Παπαδόπουλου ζητήθηκε πέναλτι από τους γηπεδούχους και στο 25’ για χέρι αμυντικού όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Ελευθεραί.

Στο 21’ όμως με ωραία ενέργεια του Καλφούντζου που πέρασε τους αμυντικούς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έγινε τα 1-0 με σουτ. 35’ και 40’ έχασε ευκαιρίες ο Βαρελάς για το Ναρθάκι. Από την πλευρά του για το Ελευθεραί έχασαν ευκαιρίες οι Δημητρέλης, Καλφούντζος και Ζιάρρας.

Στο 65’ ο Ζησόπουλος κέρδισε το πέναλτι και εκτέλεσε ο Καλφούντζος για το 2-0 και στο 78’ κόρνερ του Καραβαγγέλη μεγάλη επέμβαση του Φιλοκώστα σε νέο κόρνερ.  

ΑΟ Ελευθερών (Άκης Ταυλαρίδης): Φιλοκώστας, Ανυφαντής, Μιχαλόπουλος (92’ Γιοτόπουλος), Στεργίου, Ζησόπουλος, Μακρίδης, Καλφούντζος (90’ Γουσόπουλος), Ζάρρας, Μπλάντας (75’ Κυριάκης), Δημητρέλης, Παπαδόπουλος (86’ Μασρί).

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζεϊμπέκης, Μπουλούτσος, Νταϊάκης, Τσαπέπας (75’ Λελεντζής), Δημακόπουλος, Αρσενόπουλος, Καψιώχας, Καραβαγγέλης, Σπανός, Βράκας, Βαρελάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Πάτσης, Σκάρπας.