Βαθμολογία

Καγιουλής: «Υπάρχουν συζητήσεις με την ΑΕ Καραϊσκάκης»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Νίκος Καγιουλής όπου επιβεβαίωσε μέχρι... κεραίας το ρεπορτάζ του Liganews ότι βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να εμπλακεί με ομάδα της Super League 2. 

To Liganews και ο Παύλος Κερασιώτης σας αποκάλυψαν στις 28 Οκτωβρίου τις προχωρημένες επαφές του πρώην τεχνικού Διευθυντή του Ηρακλή με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕ Καραϊσκάκη, Οδυσσέα Δράκο. Αναλυτικά τα όσα είπε:

-για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι θα αγοράσει τον Α.Ε. Καραϊσκάκης: «Ακόμα είμαστε σε πρώιμο στάδιο, όμως υπάρχουν συζητήσεις με έναν αξιόλογο άνθρωπο που έχειτην ομάδα. Θα φανεί στο μέλλον αν υπάρξει συνεργασία με την ομάδα και σε ποια επίπεδα».

-για το αν θα είναι ο ιδιοκτήτης της ΑΕ Καραϊσκάκης ή θα έχει απλώς μια συνεργασία: «Ολα τα ενδχόμενα είναι ανοιχτά. Εξαρτάται από το τι θέλει ο τωρινός ιδιοκτήτης και κατά πόσο θέλει να συνεχίσει. Ειναι πολλά πράγματα που έχουμε συζητήσει, οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν τι κατάληξη θα υπάρξει».

-για το αν θα έχει κάποια σχέση με τον Ηρακλή αν αγοράσει την Α.Ε. Καραϊσκάκης: «Όχι δεν θα υπάρξει καμία σχέση με την ομάδα του Ηρακλή. Η έδρα του Ηρακλή είναι στη Θεσσαλονίκη, εκεί πρέπει να προσπαθήσουν οι άνθρωποι που χειρίζονται αυτά τα θέματα και να επανέλθει εκεί που πρέπει. Ο Καραϊσκάκης είναι ομάδα της Αρτας και θα μείνει στην περιοχή του».