Βαθμολογία

Ο Γελαλής έδωσε τη λύση για την Πελασγιώτιδα!!!

Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης (14/11) στο γήπεδο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης» ανάμεσα στην Πελασγιώτιδα και τον Κεραυνό Δρυμού για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Με γκολ του Παναγιώτη Γελαλή στο 110΄, η Πελασγιώτιδα πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, κερδίζοντας τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Κεραυνό Δρυμού με 2-1 με ανατροπή.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην επανάληψη, ενώ ο Δρυμός είχε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος. Η νεανική ομάδα του Κώστα Μπακατσή πάλεψε στην επανάληψη και «λυτρώθηκε» στην παράταση.

Από την άλλη η ομάδα του Κώστα Καζάκη πάλεψε κυρίως στο α΄μέρος αλλά η αποβολή του Κοντολάρι στην εκπνοή του αγώνα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελική έκβαση του ματς.

Οι «πετεινοί» ξεκίνησαν καλά στο α΄μέρος και είχαν δύο καλές στιγμές για να σκοράρουν με τον Ποτό (8΄, 24΄) αλλά ο Αθανασόπουλος είχε ισάριθμες απαντήσεις.

Στο 31΄ο Ευριπίδης Λαγιόκαπας έριξε την προειδοποιητική βολή αλλά ο Μαστοροδήμος απέκρουσε και στο 37΄ο ίδιος παίκτης με πλασέ έκανε το 0-1 για τους «βυσσινί». Στην εκπνοή του αγώνα και μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιαντούλη, η κεφαλιά του Γελαλή έφυγε άουτ.

Στο 59΄ο Παναγιώτης Τσιαντούλης κέρδισε πέναλτι από τον Κοντολάρι (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην εκπνοή του αγώνα) και ο ίδιος που ανέλαβε την εκτέλεση, βρήκε στόχο γράφοντας το 1-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν ακόμα πιο πολύ την απόδοσή τους και έφτασαν μια ανάσα από το δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα αλλά ο Αθανασόπουλος σταμάτησε τον Ντογκάνι.

Στην ημίωρη παράταση η Πελασγιώτιδα και με αριθμητικό πλεονέκτημα, βρήκε το γκολ στο 110΄με τον Παναγιώτη Γελαλή να κάνει το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του, αν και λίγο έλειψε ο Δρυμός στο 119΄να στείλει το ματς στα πέναλτι αλλά η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τέλιου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Γελαλής, Γούργος, Θώμος (46′ Μούτος), Μαριγκούδης (62΄Λαζαρίδης), Στασινός, Κουτσικούλης, Ποτός, Χατζής (68΄Ντογκάνι), Ιορδανίδης (58΄Ζυγογιάννης), Τσιαντούλης.

Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Καζάκης): Αθανασόπουλος, Γκαντούνας Β., Μιφτάρι, Δαχλύθρας, Κόγιος (74΄Σουγλής), Λαγιόκαπας, Κατσιαμήτας (9΄λ.τ Ρούσι Μ.), Γκαντούνας Γ., Γκόγκουρας (95΄Τέλιος), Κοντολάρι, Καρακώστας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Γκαρέλης, Μίχος.