Βαθμολογία

Επίσημα Παρασίδης στο Δία Δίου

Και τυπικά νέος προπονητής του Δία Δίου ο Παναγιώτης Παρασίδης. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του Δία Δίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Παναγιώτη Παρασίδη. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία σήμερα το πρωί και ο κ. Παρασίδης θα έχει το απόγευμα την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας, ενώ αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Να σημειωθεί, πως ο νέος μας τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία από τον Δία το 2007, πετυχαίνοντας στην πρώτη του σεζόν την άνοδο της ομάδας στην Α’ ΕΠΣ Πιερίας, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά (2008-09) ο Δίας υπό την καθοδήγησή του έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Εργάστηκε επίσης σε Πίνδο Άνω Αγιάννη (2 θητείες), Εθνικό Κατερίνης, Διαγόρα Σεβαστής, ΑΕ Περίστασης, ΑΕ Ποσειδώνα Νέων Πόρων, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ερμής Εξοχής.

Σημαντικότερες επιτυχίες του αποτελούν ασφαλώς η κατάκτηση του Σούπερ Καπ Πιερίας με την ομάδα της Περίστασης τη σεζόν 2014-15 καθώς και το νταμπλ με τον Ποσειδώνα Νέων Πόρων την αγωνιστική χρονιά 2016-17.

Από το Αύγουστο του 2019 είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A’. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Παρασίδη στην οικογένεια του Δία και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του προσπάθεια».