Βαθμολογία

Όλα πήγαν στραβά (PICS)

Απρόσμενη εντός έδρας ήττα γνώρισε η ΑΕΛ τη Δευτέρα (11/11) από τη Λαμία στο AEL FC ARENA με σκορ 0-3.

Του Χρήστου Γκατζούλη
Φωτογραφίες: Κώστας Τσομάκος

Ένα παιχνίδι που η ΑΕΛ δεν κατάφερε να πάρει τίποτα και έχασε μεγάλη ευκαιρία να αναρριχηθεί και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα. Η ΑΕΛ δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, αλλά σε κάθε περίπτωση και ο διαιτητής της αναμέτρησης Καραντώνης ήταν κατά πολύ κατώτερος των προσδοκιών.

Επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι της Λαμίας και ήταν δικαιολογημένες οι φωνές του κόσμου για τον μη καταλογισμό αρκετών φάουλ κυρίως στον Ουάρντα που δέχθηκε ουκ ολίγα χτυπήματα, αρκετά ήταν αντιαθλητικά.

Από την άλλη η Λαμία με διπλή άμυνα ζώνης κατάφερε από το πουθενά να πάρει το προβάδισμα και στη συνέχεια πέτυχε άλλα δύο γκολ έχοντας την τύχη με το μέρος της.

Η ΑΕΛ δεν είχε στην επανάληψη τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το ματς και έτσι δέχθηκε μία οδυνηρή εντός έδρας ήττα παρουσία περίπου 4.000 φιλάθλων. Στο 33' μακρινό σουτ του Μπέρτου, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 39’ ο Ρόμανιτς έκανε τη συρτή σέντρα από τα αριστερά, ο Τουράμ κοντρόλαρε και από το πέναλτι σκόραρε για το 0-1.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56' μακρινή σέντρα του Μόρα, ο Στάνκοβιτς με τον Θεοδωρόπουλο δεν έπιασε καλά το σουτ και έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 64’ ο Ρόμανιτς έδωσε στον Σκόνδρα που έπιασε έναν δυνατό σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Τρία λεπτά αργότερα καλό σουτ από τον Μπούστος, έδιωξε σε κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος.

Στο 72’ λάθος μεταβίβαση του Κρίστινσον, ο Σκόνδρας πήρε τη μπάλα, έδωσε στον Ρόμανιτς που πάσαρε ξανά στον Σκόνδρα που σκόραρε από κοντά για το 0-3.

ΑΕΛ (Mιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς (46’ Ασούμπρε), Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς (71’ Νούνιτς.), Μιλοσάβλιεβιτς (46’ Μπούστος), Κάτσε, Ουάρντα, Ντάουντα.

Λαμία (Αποστόλης Μάντζιος):  Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας (89’ Τζανετόπουλος), Βύντρα, Πλιάτσικας. Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Καραμάνος (81’  Ταϊρόν), Ρόμανιτς, Τουράμ (65’ Σάλιακας).

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας) Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος: Βρέσκας (Πιερίας), VAR: Σέζος (Κιλκίς) AVAR: Τζιώτζιος (Θράκης).