Βαθμολογία

Γ΄ Εθνική: Τρεις «έχασαν» το αήττητο, «έσπασε» το μηδέν παθητικό του Αλμωπού!

Ρόδος, Καλλιθέα και Πανδραμαϊκός γνώρισαν την ήττα από τους Αιολικό, Κερατσίνι και Νέστο Χρυσούπολης αντίστοιχα στην 8η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής. Μετά τις ήττες της Ρόδου, της Καλλιθέας και του Πανδραμαϊκού, πλέον οι αήττητες ομάδες στην Γ΄Εθνική είναι πέντε. Αρχικά, η Ρόδος έχασε στην Μυτιλήνη από τον Αιολικό με 1-0 για την 8η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η Καλλιθέα ηττήθηκε εκτός έδρας από το Κερατσίνι με 2-1 για την 8η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνική. Ακόμη, ο Πανδραμαϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα από το Νέστο Χρυσούπολης με 4-0 στη Δράμα για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

«Εσπασε» το μηδέν του Αλμωπού  Αριδαίας

Μετά από δέκα αγωνιστικές στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής ο Αλμωπός Αριδαίας δέχθηκε το πρώτο του τέρμα από τον ΠΑΣ Φλώρινα, στη νίκη του Αλμωπού με 4-1 στην Φλώρινα για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Πέντε διατηρούν το αήττητο

Οι Πανσερραϊκός (1ος όμιλος), Αλμωπός Αριδαίας (2ος όμιλος), ΑΟ Σελλάνων (3ος όμιλος), Αχέρων Καναλακίου (4ος όμιλος) και Επισκοπή (8ος όμιλος) είναι οι μοναδικές ομάδες που... δεν έχουν φύγει ηττημένοι από αγώνα στην φετινή Γ΄Εθνική. 

Πηγή: liganews.gr