Βαθμολογία

H Μάνδρα τις ευκαιρίες, η Κρήνη το γκολ!

Στο γήπεδο της Αμυγδαλέας διεξήχθη ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με την Μάνδρα να χάνει αρκετές ευκαιρίες για γκολ κυρίως στο πρώτο μέρος και την Κρήνη να σημειώνει στο 62’ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης όταν ο Τσανάκας Χ. έβγαλε την κάθετη πάσα και ο Τσιάρας με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 20’ και 35’ χαμένα τετ α τετ από τους Ζούγκα Μαν. και Τζήκα. Στο 36’ καλό σουτ του Τσανάκα Ι. πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 37’ και 43’ ο Τεκέδης έχασε ευκαιρίες να σκοράρει. Στο 52’ η Κρήνη διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Τσιάρα από τον Κιτσόπουλο όπως υποστηρίζουν. Αρκετές ευκαιρίες έχασε και στο δεύτερο μέρος η Μάνδρα με τους Τεκέδη, Καραλάϊο, Χατζηλαδά και Αλβανό.

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Δημήτρης Ζηρδέλης): Κιτσόπουλος, Ζούγκα Μαν., Τάτσιος (88’ Παπαδόπουλος Γρ.), Μακρυγιάννης (55’ Χατζηλαδάς), Καδόγλου, Σάλα, Ζούγκα Μαρ., Τεκέδης (65’ Καραλάϊος), Αλβανός, Τζουρμακλιώτης (75’ Ανδριανόπουλος), Τζήκας.

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Ράγιας, Σουφλέρης (55’ λ.τ. Βάτσικας), Διαμαντής, Βάης, Ρουμελιώτης, Σελήνης, Αλεξανδράκης, Τσανάκας Ι., Τσιάρας Κ., Τσανάκας Χ., Φανίδης (80’ Γακόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Αρχοντής, Καραμαγκιόλας.