Βαθμολογία

Αναγέννηση Καλοχωρίου πέντε αστέρων!!!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την Αναγέννηση Καλοχωρίου στο ντέρμπι κορυφής στην Β’ ΕΠΣΛ και στον 2ο όμιλο. Συγκεκριμένα κέρδισε με το εμφατικό σκορ 2-5 την Αναγέννηση Πυργετού.

Αν και προηγήθηκε ο Πυργετός στο 7’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρακίπι Α., η Αναγέννηση πήρε το «τιμόνι» και στη συνέχεια έβαζε γκολ.

Στο 15’ ο Σαμαράς με σουτ έκανε το 1-1. Στο 30’ ο Τσαγκούλης με τον ίδιο τρόπο έκανε το 1-2. Ο Πυργετός είχε δύο ευκαιρίες στο 43’ και 44’ με τους Γκανάβα και Βάρσο. Στο 53’ σουτ από 30 μέτρα του Νούσιου Γ.Β. η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-3.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-4 και στο 64’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Μάρκου διαμόρφωσε το 1-5 και στο 85’ ο Σινάνι με σουτ πέτυχε το τελικό 2-5.

Αναγέννηση Πυργετού 2016 (Δημήτρης Αλεξίου): Γιαννιός, Καραβάνας (46’ Καμάμι), Κατσιάβας, Καραμπέκος, Φρέντι (75’ Γκρίγκας), Τσιάρας, Ρακίπι Α., Ρακίπι Ν., Βάρσος, Σούπας (55’ Σινάνι), Γκανάβας (75’ Παζάρας).

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Νούσιος): Παπαναστασίου, Γκόγκος, Μάρκου (80’ Έξαρχος), Νούσιος Γ.Β., Ντανίκας, Νούσιος Γ.Α., Γκόλαντας, Δούρος, Μπράτσια (70’ Τριανταφύλλου), Τσαγκούλης (65’ Σαϊτης), Σαμαράς (70’ Λίταινας).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Γούλας, Κοντογιώργος.