Βαθμολογία

Σ.Φ. Λάρισα 88’-Αετός Αετολόφου 2 – 1

Αν και η Λάρισα 88’ είχε πέντε βασικές απουσίες παρουσιάστηκε πολύ καλή αφού κέρδισε με 2-1 τον Αετόλοφο, είχε τρία δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Προηγήθηκε ο Αετόλοφος στο 25’ με το πλασέ του Μπρούσι, στο 30’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε τετ α τετ έχασε όμως την ευκαιρία. Επτά λεπτά αργότερα το κόρνερ εκτέλεσε ο Τσίντζος, η κεφαλιά του Νάστου πήγε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 65’ ο Αετόλοφος με τον Παντελιάδη έχασε ευκαιρία όταν το σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ. Στο 73’ ύστερα από πλάγιο του Μακρή από το κέντρο, ο Καραγεώργος έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Δύο λεπτά μετά ο Καραγεώργος είχε και οριζόντιο δοκάρι.

Στο 83’ έγινε η ολική ανατροπή όταν από ασίστ του Καραγεώργου, ο Τζίκας με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο 96’ ο Καραγεώργος με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. 

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Χρήστος Διαμαντής): Χάμος, Μάλλιαρης, Κωνσταντίνου Β., Κωνσταντίνου Γ. (82’ Πέμας), Ναστούδης (15’ λ.τ. Μακρής), Νάστος, Τατσόπουλος, Καραγεώργος, Τζήκας, Τσίντζος (86’ Σδράλης), Χαμαρντζής (46’ Μπράτσος).

Αετός Αετολόφου (Χρήστος Φιλίππου): Καρέτσος, Τζιουβάρας (70’ Κόντρα), Καραντώνης, Λάχο, Ηλιάδης Σ., Παντελιάδης, Παρλάντζας, Αργυρούλης (60’ Ντελής), Χαλκιάς (75’ Εσκεμπάρι), Ηλιάδης Ε., Μπρούσι.

Διαιτητική τριπλέτα: Πάτσης, Τσακνάκης, Καϊμακάμης.