Βαθμολογία

Ένα γκολ έφτασε στο Μαυροβούνι για τη νίκη (PICS)

Με γκολ του Χρήστου Μαντζαφούλη στο 8’ το Μαυροβούνι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Σμόλικα και να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος (1-0).

Της Βάσως Γκατζούλη

Ευτύχησε πολύ νωρίς το Μαυροβούνι να μπει μπροστά στο σκορ όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Σπανός, το τακουνάκι ο Χατζηλιάδης και ο Μαντζαφούλης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ύστερα από αυτό οι γηπεδούχοι ανέβασαν την ψυχολογία τους, στέκονταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πίεζαν και για ένα δεύτερο. Το παιχνίδι ήταν σφιχτό στο πρώτο μέρος χωρίς φάσεις, το Μαυροβούνι ανταποκρίθηκε άψογα στα αμυντικά του καθήκοντα, στην επανάληψη ο Σμόλικας πίεσε και προσπάθησε με αξιώσεις να απειλήσει την αντίπαλη εστία, στάθηκε όμως άτυχος αφού όσο και αν πολιορκούσε η άμυνα του Μαυροβουνίου ήταν πολυπρόσωπη.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τον Σμόλικα στο 78’ όταν ο Γκατζούλης από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ και ο Μαντζαφούλης σχεδόν πάνω στη γραμμή έδιωξε σε κόρνερ.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ. (70’ Παπαμάνος), Σάπιος, Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Σπανός (65’ Γαρουφαλιάς), Μπαντζέλας Ν., Χατζηλιάδης Σ., Ακριβόπουλος (75’ Μπαντζέλας Β.), Βούκουτος (83’ Προβίδας).

Σμόλικας (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης (80’ Χασιώτης), Κολοβός Κ., Σκούπρας, Ζαμπέτας (46’ Γκατζούρας), Μπέτσης, Μολάς, Ηλιόπουλος, Γκατζούλης, Μπόντε, Κακαζούκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Γκαρέλης, Ρουπέλας.