Βαθμολογία

Ισοπαλία για τον Απόλλωνα Λάρισας, 1-1 με την Παναχαϊκή

Ο Απόλλων Λάρισας δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή στη Φιλιππούπολη στο τελικό 1-1 την Κυριακή (10/11) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες, ενώ και τα δύο γκολ σημειώθηκαν από την άσπρη βούλα.

Οι  γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Σιφναίου στο 11ο λεπτό με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ ο Σούλης αναγκάστηκε σε σωτήρια επέμβαση στο 13ο λεπτό σε κεφαλιά του Γκουστάβο μέσα από την περιοχή. Οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Πατάπης υπέπεσε σε πέναλτι και ο Σιφναίος που ανέλαβε την εκτέλεση δεν λάθεψε, κάνοντας στο 22ο λεπτό το 1-0.

Ένα λεπτό αργότερα, η Παναχαϊκή θα μπορούσε να ισοφαρίσει, όταν ο Κουρτεσιώτης πήγε να διώξει και ο Κυνηγόπουλος έβαλε την κόντρα, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε τελικά στα δίχτυα. Οι Αχαιοί έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία στο 34ο λεπτό, όταν ο Κολ εκτέλεσε φάουλ, ο Μωραΐτης βρέθηκε μόνος με τον Γκέκα, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει, ενώ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ και το σουτ του Κυνηγόπουλου στο 39'.

Ο Γκουστάβο απείλησε με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους στο 49', ενώ είχε προηγηθεί και καλό σουτ του Ναζίμ, αλλά ο Σούλης φώναξε «παρών», με την Παναχαϊκή να προσπαθεί σταδιακά να βγει μπροστά. Στο 82ο λεπτό ο Σιατραβάνης κέρδισε πέναλτι από τον Κωστούλα που αποβλήθηκε και το μετέτρεψε σε γκολ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Χατζής αντίκρισε και δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τους γηπεδούχους να μένουν με εννέα παίκτες.

Κίτρινες: 51' Σουλιώτης, 62', 87' Χατζής - 15' Τσελεπίδης, 42' Κυνηγόπουλος, 68' Ιντζόγλου.

Κόκκινες: 82' Κωστούλας, 87' Χατζής (2η κίτρινη).

Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Καρατάσιος (47' Κωστούλας), Χατζής, Γκουστάβο Σάντος(68' Πρέμπος) , Μπαστακός (78' Νύκταρης), Ντάινας, Ναζίμ, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος, Καρρίκι.

Παναχαϊκή (Σπύρος Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος (75' Μουστακόπουλος), Πατάπης, Ιντζόγλου, Κολ, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Λινάρδος, Κυνηγόπουλος (80' Μαυριάς), Μωραΐτης, Τσελεπίδης.

Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Θεοχάρης του Συνδέσμου Θεσσαλίας, με βοηθούς τους Παναγιώτη Σακκά (Θεσσαλίας) και Κωνσταντίνο Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), ενώ 4ος ήταν ο Χαράλαμπος Αθανασίου (Άρτας).