Βαθμολογία

Με αμάξι διά χειρός Νίκου Τσόγια, ο Μιλοσάβλιεβιτς της ΑΕΛ!

Το 5ο αυτοκίνητο (!) σε ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΛ είχε τη χαρά να παραδώσει χτες ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «AUTO ΤΣΟΓΙΑΣ – 250 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ» κ. Νίκος Τσόγιας.

Συνεπής στις δεσμεύσεις του και μεγάλος χορηγός για 2η συνεχόμενη σεζόν ο κ. Νίκος Τσόγιας στηρίζει την ΠΑΕ ΑΕΛ και παραμένει έμπρακτα δίπλα της, με ένα εντυπωσιακό χορηγικό πρόγραμμα προσφοράς 5 αυτοκινήτων στην ομάδα της πόλης μας, αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Μετά τους Κρίστινσον, Ντάουντα, Μπούστος και Ρίστιτς, ήταν σειρά του φορμαρισμένου Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς να επισκεφθεί τις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας «AUTO ΤΣΟΓΙΑΣ – 250 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ» και να ξεναγηθεί από τον ίδιο τον κ. Τσόγια.

Ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε το θαυμασμό του για τον στόλο των αυτοκινήτων που διαθέτει η εταιρεία και βέβαια την ικανοποίηση του για το αυτοκίνητο που παρέλαβε και εφεξής θα χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του στην όμορφη πόλη μας.

Ο κ. Νίκος Τσόγιας συνεχάρη τον Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς για την απόδοση του και για την πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου του με την «Βασίλισσα του Κάμπου» και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες, τόσο στην ποδοσφαιρική, όσο και στην προσωπική του ζωή.