Βαθμολογία

Νίκες για Πελασγιώτιδα και Δένδρα

Δείτε ρεπορτάζ από τον 1ο όμιλο της Α1’ ΕΠΣΛ

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης-Πελασγιώτιδα 1-2

Εκτός έδρας νίκη για την Πελασγιώτιδα που πέρασε από την δύσκολη έδρα του Βιολογικού κερδίζοντας τον Πανιώνιο με σκορ 1-2.

Οι «πετεινοί» μπήκαν φουριόζοι στην επανάληψη και στο 47΄ο νεαρός Χατζής με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1 ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Ζυγογιάννης έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του αξιοποιώντας την ωραία προσπάθεια του Χατζή.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος πίεσε αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 85΄με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παϊτέρη.

Για τους νικητές πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους και οι 14χρονοι Τζούγκρας και Ιορδανίδης, δείγμα της φιλοσοφίας που διέπει την «Πέλα».

Πανιώνιος (Αποστόλης Κορομηλάς): Ευθυμίου Β., Σερέτης Π., Βασιλείου Π. (75′ Δαλαμπύρας), Κοτρώτσιος Χ., Κίτσας Γερ. (57′ Σκέντζας Β.), Δημόπουλος Γ. (46′ Κίτσας Γ.), Ελιζόπουλος Σ. (57′ Παπαγεωργίου), Κοτρώτσιος Αθ., Κίτσας Π., Παϊτέρης, Κανής.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Λαζαρίδης, Μαριγκούδης, Γούργος, Γελαλής, Μούτος, Κουτσικούλης, Χατζής (80΄Ντογκάνη), Ποτός, Τσιαντούλης (86΄Τζούγκρας), Ζυγογιάννης (85΄Ιορδανίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Σκυβαλίδας, Μπατζιανούλης.

*Η Πελασγιώτιδα ευχαριστεί τον Πανιώνιο για την άψογη φιλοξενία και υπόσχεται πως θα ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

Ακαδημία Τυρνάβου-Κεραυνός Δένδρων  0–1

Ένα γκολ του Μανώλη Βόραδα στο 21΄ήταν αρκετό για τον Κεραυνό Δένδρων να περάσει νικηφόρα και από την έδρα της Ακαδημίας Τυρνάβου επικρατώντας με 1-0.

Μια νίκη που διατηρεί τους «κίτρινους» στην κορυφή της βαθμολογίας, με τη νίκη αυτή να συνδυάζεται και με πειστική εμφάνιση, απέναντι στους Τυρναβίτες που προσπάθησαν αρκετά με τη σειρά τους.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Καρκατσέλας, Άλα (23′ λ.τ. Καραΐσκος), Πλιάτσικας (62′ Καλέμι), Παπαγεωργίου, Αγραφιώτης, Τσένα, Στάμου, Παπαχατζής Ι., Ζυγογιάννης (80′ Πότσης Ι.), Παπαδόπουλος Ηλ. (53′ Καραμούτης), Σαμπανλάρι Άλ.

Δένδρα (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κουσάνας, Σκριάπας, Καλέσης Αχ., Τσιγάρας, Γκαμπέτας (65′ Τσούτσος), Γκάτης, Μπουζούκας (46′ Κωστάκης), Πέρπερας, Βόραδας (85′ Σερδένης), Καλούπας (46′ Τασιούλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Μπλιώνας, Κοντογιώργος.