Βαθμολογία

Νίκη και κορυφή για τα «λιοντάρια» του Ελευθεραί (PICS)

Με σκορ 2-0 το Ελευθεραί πέρασε και το εμπόδιο του Ατρομήτου Βαμβακούς, το Σάββατο (9/11) για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Άκη Ταυλαρίδη με αυτή τη νίκη βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όπου ισοβαθμεί με την Δόξα Ραχούλας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολύ καλό ποδόσφαιρο στο γήπεδο Ελευθεραί με πολύ δύναμη, πάθος και σκληρές κόντρες ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που θα μπορούσαν να μπούνε μπροστά στο σκορ αφού στο 13’ είχαν χαμένο πέναλτι. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όμως στην επανάληψη τα «λιοντάρια» ήταν περισσότερο ουσιαστικά και έτσι στο 54’ και 64’ πήραν μία σπουδαία νίκη.

Στο 5’ και 8’ ο Δημητρέλης έκανε καλά σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 13’ το πέναλτι κέρδισε ο Μακρίδης αφού τον ανέτρεψε ο Σκουφής, μοιραίος παίκτης αποδείχθηκε ο Δημητρέλης αφού το εκτέλεσε και το απέκρουσε ο κίπερ της Βαμβακούς, διορθώνοντας έτσι το λάθος του.

Στο 40’ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Μακρή στην κλειστή γωνία, μεγάλη επέμβαση του Φιλοκώστα σε κόρνερ. Φάουλ του Παπαδόπουλου στο 54’, ο Δημητρέλης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 64’ με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στο «γάμα» για το 2-0.

Και στο 82’ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να μειώσουν όταν το καλό σουτ του Αζά βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

ΑΟ Ελευθερών (Άκης Ταυλαρίδης): Φιλοκώστας, Ανυφαντής, Μιχαλόπουλος (82’ Γιοτόπουλος), Ζησόπουλος, Στεργίου, Μακρίδης, Τσεκούρας, Ζιάρρας (68’ Κυριάκης), Μπλάντας (85’ Καλφούντζος), Δημητρέλης (74’ λ.τ. Γουσόπουλος), Παπαδόπουλος.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σκουφής, Μπερσιάνης, Φλώρος, Μακρής, Βασιλόπουλος, Αγγελόπουλος, Τσιτσικλής (70’ Αρσενόπουλος), Θανόπουλος (63’ Αζάς), Τασιόπουλος, Μουτκανάς (70’ Ξυνογαλάς), Χρόνης (46’ Βόπης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Δήμου, Αρχοντής.