Βαθμολογία

Μεγάλο παιχνίδι στην Υπέρεια, 3-3 με τα Βούναινα (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (9/11) στην φιλόξενη Υπέρεια, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τα Βούναινα για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Τα δύο σωματεία μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 3-3, σε ένα ματς που είχε μεγάλο σασπένς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Ευκαιρίες πολλές χάθηκαν εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αρκετές βασικές απουσίες αλλά πάλεψαν με όσες δυνάμεις είχαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Από την άλλη τα Βούναινα απώλεσαν πολλές ευκαιρίες ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Σε κάθε περίπτωση και οι δύο ομάδες έδειξαν επιθετικά χαρίσματα αλλά αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Είναι δεδομένο πως και τα δύο σωματεία θα πρωταγωνιστήσουν αφού διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες και έχουν στόχο να αλλάξουν κατηγορία.

Το ματς έγινε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και παρουσία αρκετού κόσμου. Στο 19’ ο Νταναβάρας από πλάγια αριστερά έκανε το σουτ, πέρασε λίγο άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Χατζόπουλος από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Στο 21’ γυριστό σουτ του Τσανά πέρασε ψηλά άουτ. Στην επόμενη φάση ο Ελευθέρογλου με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Ο έμπειρος φορ Τζατζάκης στο 27’ έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1. Με την συμπλήρωση μισής ώρας μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ελευθέρογλου αφού το σουτ που έκανε πέρασε ψηλά άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Καλφόγλου με σουτ έκανε την ολική ανατροπή για το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Στο 34’ ήταν σειρά του Νταναβάρα να χάσει άλλη μία σημαντική ευκαιρία.

Στο 35’ ο Γεωργούλας με κεφαλιά από κόρνερ έφερε το ματς στα ίσα για το 2-2 καις το 42’ ο Κουσιώρας με πολύ όμορφο σουτ – λόμπα από δεξιά έδωσε νέο προβάδισμα στην Υπέρεια.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51’ ο Τζατζάκης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους. Ένα λεπτό αργότερα ο Τσανάς με ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσα για το 3-3.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας ο Τζατζάκης από κοντά πήρε τη κεφαλιά η οποία πέρασε ψηλά άουτ. Στο 77’ ο Ελευθέρογλου έκανε το σουτ, έδιωξε δύσκολα ο κίπερ. Τελευταία φάση στο 82’ ο Κουσιώρας για την Υπέρεια έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, πέρασε ψηλά άουτ.

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκαντζούρης, Δημητρίου, Τσούνι, Ατόσογλου, Ντόντος, Ντραμπάκουλος, Καλφόγλου, Γκατζόγιας, Τζατζάκης, Σουλτούκης, Κουσιώρας.

Βούναινα (Θοδωρής Στεργιάδης): Μπιμπλιτζής, Νταναβάρας, Σέτζας, Βλησαρούλης (46’ Δαλαμπύρας), Γεωργούλας, Χατζόπουλος, Τσανάς, Χριστοδούλου, Ελευθέρογλου, Ξαφάρας, Μερτζανίδης (64’ Τσαπράρης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Kοτούμπας, Ρουπέλας.