Βαθμολογία

Νέα εκτός έδρας νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 των Χανίων στα Περιβόλια στο ματς με το οποίο άνοιξε η 4η αγωνιστική της Super League 2 και παρέμεινε αήττητος στο Πρωτάθλημα έχοντας περάσει και από δύο δύσκολες έδρες με νίκη. Αυτές της Λιβαδειάς και των Χανίων. 

Ο φιλοξενούμενος ΠΑΣ, πατούσε καλύτερα στο ματς. Σε ένα πρώτο μέρος με κακό ρυθμό οι Ηπειρώτες είχαν τις δύο μοναδικές φάσεις με το τετ α τετ του Λέο στο 23' (πλάσαρε άουτ) και  το άστοχο σουτ του Νικολιά στο 43'.

Στο β μέρος ή εικόνα του ματς ήταν ίδια. Τα Χανιά δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικά. Σε αντίθεση με τον ΠΑΣ ο οποίος έκανε γκολ τη μοναδική του φάση. Στο 59' πιο συγκεκριμένα η μπάλα ήρθε στην περιοχή του Κουτζαβασίλη, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν σε πρώτο χρόνο και ο Καρτάλης με διαγώνιο όμορφο σουτ έκανε το 0-1.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ρίσκαρε στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Ο Ναζλίδης ζήτησε πέναλτι στο 73' σε μαρκάρισμα του Σκόνδρα αλλά ο διαιτητής Γκάμαρης έδειξε "παίζετε".  Δύο λεπτά μετά ο Δημητριάδης έκανε το πρώτο σουτ στην εστία για την γηπεδούχο ομάδα αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον Χουτεσιώτη. Ο Έλληνας πορτιέρο σταμάτησε με άτσαλη βέβαια έξοδο την επικίνδυνη σέντρα στο 88' σε μια από τις τελευταίες φάσεις στο ματς. Τελευταίο σουτ στην αναμέτρηση ενα μακρινό σουτ του Βρεττού στις καθυστερήσεις το οποίο έφυγε μακριά άουτ. Ο ΠΑΣ έτσι κράτησε το υπέρ του σκορ και έμεινε αήττητος στο Πρωτάθλημα ενώ παραμένει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

ΠΑΕ Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Σωτηράκος, Πάνος (65´ Δημητριάδης), Ανδρέου, Κάσσος, Ουνγιαλίδης (71´ Αρναρέλλης), Μουμίν, Παναγιωτούδης, Λεοζίνιο (46´ Ναζλίδης), Κουσκουνάς, Βρεττός.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Κάστρο, Λιάσος, Νικολιάς (64´ λ.τ Κρίζμαν), Νάουμετς (46´ Καρτάλης), Παμλίδης (79´ Σιόντης), Λέο.

Πηγή: liganews.gr