Βαθμολογία

Γκιμαράες - Άρσεναλ 1-1

Η Άρσεναλ απείχε μερικά λεπτά από την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στην φάση των ομίλων του Europa League, όμως η σκληρή Γκιμαράες πήρε στο τέλος την ισοπαλία (1-1) που δικαιούνταν απόλυτα με βάση την εικόνα του ματς.

Απείχε μερικά λεπτά από την μαθηματική της πρόκριση στους «32» του Europa League, κάτι που λογικά δεν θα αργήσει να επικυρωθεί. Η Άρσεναλ αντιμετώπισε το παιχνίδι στην Πορτογαλία με την Γκιμαράες σαν αγγαρεία, επέλεξε να παίξει πίσω από την μπάλα και θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερή με τον βαθμό που πήρε.

Στο 9ο λεπτό η σουτάρα του Ροντρίγκες σταμάτησε στο δοκάρι, με την Βιτόρια να έχει τον πλήρη έλεγχο στο πρώτο μέρος που τελείωσε με 9-1 τελικές υπέρ των Πορτογάλων.

Η Άρσεναλ απειλούσε μόνο από στημένα και από ένα τέτοιο ήρθε στο 0-1, όταν ο Μουστάφι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ κόντρα στην ροή του ματς. Ωστόσο, η Γκιμαράες δεν πτοήθηκε και βρήκε τον βαθμό που άξιζε. Μετά από φάση διαρκείας, το ψαλιδάκι του Ντουάρτε πέρασε από την μύτη της βελόνας και έκανε το τελικό 1-1, στον πρώτο βαθμό για τους Πορτογάλους στην φάση των ομίλων.

Πηγή: sdna.gr