Βαθμολογία

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πέρασε ο ΠΟΕ

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πέρασε ο ΠΟΕ, επικρατώντας του Αχιλλέα Φαρσάλων με 2- 0 στο γήπεδο της Ελασσόνας. Έπειτα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι, που αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους, ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 72' , όταν μετά από συνεργασία Καραγκούνη - Λαγού ο τελευταίος θα κάνει συρτή σέντρα με τη μπάλα να περνάει κάτω και από το σώμα του τερματοφύλακα Παρθένη και να φτάνει στον Ματούλα που πάνω στη γραμμή θα σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το 2ο γκολ του ΠΟΕ θα έρθει λίγα λεπτά αργότερα στο 84’, όταν μετά από σέντρα του Λαζαρίδη ο Μπαρλαγιάννης με κεφαλιά από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γκουτζουρέλας, Καραγκιόζης (59’ Σουγλής), Γκαντούνας, Λαγός, Περτζιόνι, Μουστάκας (59’ Καραγκούνης), Λαζαρίδης, Πετάνι (87’ καλαιτζίδης), Μπαρλαγιάννης, Ματούλας, Παναγιώτου (87΄Κουκούλης).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάννης): Παρθένης, Κατσανάκης, Τσούλης Θαν., Μπερσιάνης (79’ Γκούνης), Πετράκης, Τλούπας, Τσούλης Δ., Ιμεράι, Μπαιράμης (73’ Κομισόπουλος), Καναβός.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρακώστας, Νάκας, Μπουρονίκος.

Πηγή: radioelassona.gr