Βαθμολογία

Πλησιάζει η έναρξη των αγώνων για τις Μικτές της ΕΠΣΛ

Στον 3ο όμιλο (από τους 8 που συγκροτήθηκαν συνολικά) θα μετέχουν φέτος οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Κ-12 και Κ-14 της ΕΠΟ για τη φετινή περίοδο (2019-20). Στον όμιλο της ΕΠΣΛ συμπεριλήφθηκαν οι ΕΠΣ Κέρκυρας, Θεσπρωτίας, Ηπείρου, Άρτας, Πρέβεζας/Λευκάδας και Τρικάλων.

Τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου και οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ με γηπεδούχο την ομάδα που θα κληρωθεί πρώτη (μόνο στον 8ο όμιλο οι αγώνες θα είναι διπλοί).

Στη 2η φάση θα προκριθούν δύο ομάδες από κάθε όμιλο, ήτοι 16 συνολικά. Αντίστοιχα το ίδιο θα γίνει και στην 3η φάση, δηλαδή οι 8 ομάδες που θα προκριθούν από τη 2η φάση θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες, με γεωγραφικά κριτήρια.

Στα ημιτελικά οι αγώνες θα διεξαχθούν στην έδρα της ομάδας που έχει ορισθεί ως γηπεδούχος, ενώ ο τελικός και ο μικρός τελικός θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα πάλι με γεωγραφικά κριτήρια.

Στο πρωτάθλημα Κ-12 η διάρκεια θα είναι 60 λεπτά (30’ το κάθε ημίχρονο) και στο Κ-14, 70 λεπτά (35' το κάθε ημίχρονο). Από τη 2η φάση των αγώνων και μετά, στην περίπτωση κατά την οποία έχουμε ισοπαλία, τότε η νικήτρια ομάδα ανακηρύσσεται μετά από εκτέλεση πέναλτι, χωρίς παράταση.