Βαθμολογία

Τρίγλια: Νέο σοκ – Χάνει τη σεζόν κι ο Μενικάλι

Η ομάδα της Χαλκιδικής χάνει και δεύτερη μονάδα για το υπόλοιπο της χρονιάς, αφού υπέστη αποκόλληση αχίλλειου τένοντα ο Λορέντζο Μενικάλι. Η ομάδα της Χαλκιδικής χάνει και δεύτερη μονάδα για το υπόλοιπο της χρονιάς, αφού υπέστη αποκόλληση αχίλλειου τένοντα ο Λορέντζο Μενικάλι, σε ανύποπτη φάση στο δεύτερο μέρος του αγώνα με την Ιεράπετρα!

Έτσι, ήρθε μια σημαντική παράπλευρη απώλεια, που «πόνεσε» παραπάνω και από την ήττα για την ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη. Ο Ιταλός πλάγιος μπακ (κυρίως δεξιός) έφυγε στην πατρίδα του για επέμβαση και θα λείψει μίνιμουμ 4-5 μήνες, χάνοντας ουσιαστικά την υπόλοιπη σεζόν.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, σε ανάλογους τραυματισμούς, παρατηρείται και πρόωρο φινάλε σε καριέρες ποδοσφαιριστών, κάτι που φυσικά άπαντες απεύχονται.

Αναγκαστικά η Τρίγλια θα πορευτεί με λύσεις εκ των έσω για περίπου ενάμιση μήνα (στη θέση άλλωστε υπάρχει και ο Ζώτος), αναζητώντας ενισχύσεις στις μεταγραφές του Γενάρη, ανάλογα και με τη θέση της ομάδας.

Οι Χαλκιδικιώτες, που φιλοδοξούν να «ξεκολλήσουν» από την τελευταία θέση, την Κυριακή παίζουν ξανά εντός, με την Καλαμάτα, θέλοντας τη δεύτερη φετινή νίκη (η παρθενική με Ασπρόπυργο). Ο τραυματισμός του Σγουρή κρίνεται επιπόλαιος και ο γηγενής στόπερ αναμένεται να είναι διαθέσιμος.

Πηγή: Soccerpractor.blogspot